Acuzații teribile din partea familiei unui fost jucător de la Universitatea Craiova despre Devis Mangia: "Vedea totul în negru"

Devis Mangia Razvan Popa Universitatea Craiova Stiri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 09:49
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 10:28

Devis Mangia, în prezent selecționer al naționalei Maltei, este implicat într-un scandal major, de hărțuire sexuală. 

Devis Mangia (48 ani) a fost suspendat din funcția de selecționer al Maltei, după ce un juctăor, sub protecția anonimatului, a reclamat că a fost hărțuit sexual.

"Devis Mangia a fost eliberat temporar din funcția de selecționer ca urmare a unei plângeri pentru o presupusă abatere de la politicile Federației", este comunicatul oficail emis de Federația Malteză de Fotbal. 

Devis Mangia antrenează naționala Maltei din decembrie 2019, iar contractul său ar fi trebuit să se încheie la finalul anului următor. Tehnicianul italian a pregătit-o pe Universitatea Craiova în perioada mai 2017 - aprilie 2019, reușind să câștige Cupa României în 2018.

Dezvăluiri cutremurătoare despre cazul unui jucător de la Universitatea Craiova

Mama lui Răzvan Popa, fost jucător la Universitatea Craiova, actualmente retras din activitatea sportivă, a făcut o serie de dezvăluiri despre un episod în care a fost implicat fiul său și tehnicianul italian, în 2019.

"A fost o perioadă în care nu mai puteam comunica. Nu ne primea să venim la el. Nu știu... Au fost momente grele. Vedea totul în negru.. Avea gânduri negre...Da... Am aflat indirect. E mai bine acum, dar încă refuză să meargă la psiholog.

  • Răzvan Popa (25 de ani) s-a retras din activitatea profesională. Ultimul club la care a evaluat a fost Dinamo, de la care a plecat în ianuarie 2022

Știam de câteva întâlniri pe care le-a avut în particular cu acest antrenor. Chiar Rotaru l-a sunat pe Răzvan și i-a zis că antrenorul vrea să-l cunoască. Ni s-a părut că e ceva de bine. El ne-a povestit de prima întâlnire, de a doua. Știam că le stopase ulterior, începea să le refuze. Una a refuzat-o de față cu mine, alta de față cu prietenii. Mangia îl căuta, iar el se eschiva. Noi ne gândeam că Mangia îl critică, la asta ne gândeam.

La prima întâlnire, Mangia i-a zis că a văzut că e introvertit, că și el e la fel. Că seamănă și îl înțelege. Știu foarte puțin. Răzvan credea că Mangia e interesat de viața extrasportivă și voia să discute cu jucătorii", a declarat mama lui Răzvan Popa pentru gsp.ro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!