Devis Mangia hartuire sexuala Malta Universitatea Craiova Fotbal extern

Devis Mangia a fugit din Malta! Ce a răspuns președintele federației când a fost întrebat care e situația selecționerului acuzat de hărțuire sexuală

Fostul antrenor al Universității Craiova, în prezent selecționer al Maltei, este în mijlocul unui scandal sexual după ce doi fotbaliști din naționala insulară l-au acuzat de hărțuire.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 10:04
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 10:11

Italianul Devis Mangia, selecționerul Maltei și fostul antrenor al Universității Craiova între 2017 și 2019, este acuzat de doi internaționali maltezi de hărțuire sexuală.

Președintele federației din Malta, Bjorn Vassallo, a confirmat în week-end că Mangia a fost suspendat din funcție din cauza acestui scandal sexual, după ce anterior nu se oferise oficial motivul deciziei.

Unul dintre fotbaliștii abuzați este reprezentat de un avocat celebru din Malta

Întrebat dacă antrenorul a fugit în Italia, oficialul maltez a explicat că nu poate fi vorba despre așa ceva și că Mangia și-a folosit dreptul de a pleca acasă conform contractului, dar s-a pus la dispoziția federației încă din prima zi a suspendării și, conform statutului federației, va putea participa online la viitoarele întâlniri.

Vassallo a confirmat că este vorba despre doi jucători din naționala Maltei care au depus plângeri împotriva lui Mangia, unul dintre aceștia avându-l ca avocat pe Adrian Delia, om politic de prim rang în insulă, fost lider al opoziției, președinte al Partidului Naționalist și președinte al clubului de fotbal Birkirkara.

Modifică setările cookies