Devis Mangia hartuire sexuala Mihai Rotaru Razvan Popa Universitatea Craiova Superliga

MANGIAre... Comunicat oficial haotic al Universității Craiova după scandalul sexual cu antrenorul italian Devis Mangia!

Mama fotbalistului Răzvan Popa a dezvăluit hărțuirea sexuală la care a fost supus băiatul ei.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 03 Octombrie 2022, 14:29
Data actualizarii: Luni 03 Octombrie 2022, 15:49

Acuzele de hărțuire sexuală aduse luni la adresa lui Devis Mangia de Răzvan Popa, fost jucător la Universitatea Craiova (”S-a masturbat în fața lui”, conform mamei jucătorului), au determinat o reacție oficială din partea grupării din Oltenia.

Clubul lui Mihai Rotaru spune că ”aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită”, dar că ”în ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare”.

Comunicatul oficial al Universității Craiova despre Devis Mangia

”Având în vedere informaţiile apărute în spaţiul public, cu privire la un posibil comportament reprobabil al antrenorului Devis Mangia, suntem în măsură să facem următoarele declaraţii publice:

La vremea respectivă, a existat o sesizare făcută de către familia unui jucător şi, aşa cum era firesc, clubul nostru a declanşat o anchetă internă, în baza căreia să putem lua o decizie corectă. În urma cercetărilor, aspectele sesizate nu s-au confirmat, existând mai multe elemente care au conturat, mai degrabă, o situaţie diferită. Singurele dovezi erau afirmaţiile familiei, care nu s-au coroborat cu nicio altă mărturie sau probă fizică. Menţionăm că, la vremea respectivă, membrii familiei ne-au expus o versiune mult mai puţin detaliată a celor ce s-au întâmplat, multe dintre amănuntele dezvăluite astăzi lipsind din narativul domniilor lor sau fiind contrare celor afirmate atunci. În ciuda acestor aspecte, pentru a proteja clubul, jucătorul şi celelalte persoane implicate, am preferat să încheiem pe cale amiabilă contractul cu antrenorul Devis Mangia în perioada imediat următoare. Apreciem că, tot din dorinţa de a-şi proteja copilul, aşa cum am făcut şi noi, membrii familiei au păstrat tăcerea asupra acestor presupuse acte reprobabile timp de trei ani.

Clubul nostru asigură opinia publică de faptul că nu tolerăm nicio astfel de conduită, care se abate de la regulile admise de societate, a unuia dintre angajaţii noştri”, a postat Universitatea Craiova pe site-ul oficial al clubului.

Modifică setările cookies