Probleme mari pentru jucatorii Barcelonei! Liga spaniola ii ancheteaza pe fotbalisti dupa petrecerea organizata de Messi 

Probleme mari pentru jucatorii Barcelonei! Liga spaniola ii ancheteaza pe fotbalisti dupa petrecerea organizata de Messi 

Barcelona ar putea castiga un nou titlu in La Liga daca o invinge pe Atletico in etapa urmatoare. 

Leo Messi (33 ani) si-a chemat coechipierii la el acasa dupa victoria cu Valencia, inainte de meciul cu Atletico Madrid, care ar putea fi decisiv in lupta la titlu, iar asta le-a adus probleme fotbalistilor. 

Liga si Federatia din Spania au deschis anchete disciplinare impotriva jucatorilor, pe motiv ca ar fi incalcat protocolul Covid-19. Conform regulilor, sunt interzise intalnirile la care iau parte mai mult de sase persoane. 

Conform ABC, Messi s-a ocupat in detaliu de petrecere, care a avut loc in aer liber, in curtea casei sale, iar jucatorii au fost asezati la mai multe mese, diferite. Insa, oficialii La Liga considera o incalcare a regulamentului. 

Pe langa jucatorii primei echipe, au fost invitati si cativa dintre tinerii pe care Koeman i-a mai convocat de la a doua echipa, Inaki Pena, Arnau Tenas, Ilaix Moriba si Konrad de la Fuente. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Municipiul București va fi modernizat. Capitala va avea zece mari căi de acces
BRAT
Modifică setările cookies