Barcelona Eibar Spania

Messi, INGHETAT in tribuna! Nici in liga a 3-a nu vezi asa ceva: gol IREAL primit de Barcelona dupa o gafa colosala! Gol anulat cu VAR si penalty ratat. AICI golurile din Barcelona 1-1 Eibar

Barcelona a suferit teribil in fata lui Eibar pe Camp Nou!

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Decembrie 2020, 21:47
Data actualizarii: Marti 29 Decembrie 2020, 23:00

In prima repriza, scorul putea fi deschis rapid de Braithwaite, insa danezul a trimis pe langa poarta din lovitura de la 11 metri. Atacantul si-a luat revansa in minutul 25. Mingea a intrat in poarta, insa VAR-ul a intervenit si a stabilit ca Braitwaite era cu o jumatate de picior in spatele penultimului aparator de la Eibar. A ramas 0-0 pana in minutul 57, cand Kike a marcat pentru echipa venita din Tara Bascilor.

Golul n-ar fi existat daca Araujo nu ar fi gresit incredibil intr-o situatie simpla. Uruguayanul a pierdut mingea in propria jumatate si a deschis drumul spre gol pentru Eibar.
 

  • O ora BLESTEMATA pentru Barcelona! Gol anulat cu VAR, penalty ratat si gol IREAL primit cu Eibar! VIDEO

In minutul 67, Dembele a facut 1-1 in Barca - Eibar. A fost scorul final al partidei. Catalanii nu l-au avut pe Messi in teren. Superstarul argentinian a terminat-o cu fotbalul pe 2020. E accidentat la glezna si nu s-a antrenat in ultimele zile.
 

Modifică setările cookies