Leo Messi Barcelona Fotbal extern

Mascherano a spus ce are in minte Messi in acest moment! Ce crede despre viitorul lui Leo la Barcelona

Fostul coechipier al lui Messi a facut o serie de dezvaluiri despre atacantul Barcelonei. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 28 Decembrie 2020, 21:21
Data actualizarii: Miercuri 30 Decembrie 2020, 01:07

Dupa interviul de duminica in care Messi a declarat ca i-ar placea ca in viitor sa evolueze in America, fostul sau coechipier de la Barcelona a declarat: 

"Acestea sunt deciziile lui personale. In acest context, nu numai partea sportiva conteaza, ci si alti factori, precum membrii familiei, care pot sa decida unde vor sa locuiasca. Noi suntem parte dintr-un grup de familie, iar copiii trebuie luati in seama atunci cand vrei sa te muti undeva", a declarat Mascherano.

"Este un baiat inteligent si va decide curand. Nu va duce lipsa ofertelor, este dificil sa te pui in pozitia lui deoarece el a aratat un anumit nivel", a spus Mascherano. 

Fostul fundas a spus ca gandul lui Messi in acest moment este la Copa America si la Mondialul din Qatar. Messi nu a cucerit pana acum vreun trofeu international cu nationala mare a Argentinei. 

"Imi imaginez ca aceste doua lucruri sunt in capul lui: Copa America si Qatar 2022. El va arata cel mai bun fotbal pentru a avea cele mai bune rezultate, nu am dubii in aceasta privinta. El va juca un rol foarte important", a incheiat Mascherano.

Modifică setările cookies