Declaratia lui Ladislau Boloni care il va INFURIA la culme pe Ibrahimovic: "Nu il poti compara cu Messi! Ce a facut?!" Ce spune despre Mbappe si marea problema a lui PSG

Zlatan Ibrahimovic Ladislau Boloni Stiri Declaratia lui Ladislau Boloni care il va INFURIA la culme pe Ibrahimovic: "Nu il poti compara cu Messi! Ce a facut?!" Ce spune despre comparatia cu Lewandowski
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 29 Decembrie 2020, 12:20
Data actualizarii: Marti 29 Decembrie 2020, 12:27

Antrenorul lui Panathinaikos a vorbit despre cei mai buni fotbalisti ai momentului.

Antrenorul in varsta de 67 de ani a dezvaluit ca nu considera ca se poate face o comparatie intre Lionel Messi si Zlatan Ibrahimovic, subliniind faptul ca suedezul s-a remarcat doar prin cateva executii spectaculoase.

De asemenea, fostul selectioner al nationalei Romaniei a explicat ca il considera si pe Lewandowski un fotbalist mai bun decat starul lui AC Milan.

"Cruyff a spus, cred: 'Nu conteaza cine este primul, ci sa fii mereu printre primii'. De la Pele la Di Stefano, de la Puskas la Maradona, de la Cruyff la Ronaldo si Messi... 

Ibrahimovic? Ce-a facut?! A dat doua goluri cu calcaiul de la 30 de metri... Ironizez, insa nu-l poti compara pe Zlatan cu Messi. Sau chiar cu Lewandowski. Eu l-as alege pe polonez dintre cei doi. E ca si cum l-ai compara pe Cantona, rege la Manchester United, cu Zidane, campion mondial si european. Forta umana joaca un rol urias in aprecierea unui fotbalist", a declarat Boloni potrivit Gazetei Sporturilor.

Totodata, fostul antrenor de la Antwerp a explicat ca in opinia sa Kylian Mbappe ar putea fi urmatorul mare star al fotbalului mondial, dar ca atmosfera de la PSG nu este propice dezvoltarii sale.

"Mbappe trebuie sa soseasca. Pacat ca la PSG atmosfera artistica de a aduna diverse stele nu-l ajuta. PSG nu are seriozitatea lui Bayern Munchen. Daca iei numele jucatorilor, iti taie respiratia. Din nefericire, PSG nu are stabilitatea de a fi Bayern. Iar asta nu-l ajuta pe Kylian", a precizat Ladislau Boloni.

 

 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!