Lautaro Martinez Arsenal Atletico Madrid la liga Transfer Spania Lautaro Martinez o refuză pe Arsenal și vrea la o altă super-putere! Starul lui Inter, ademenit în La Liga

Lautaro Martinez o refuză pe Arsenal și vrea la o altă super-putere! Starul lui Inter, ademenit în La Liga

Argetinianul ar putea să schimbe echipa în vara aceasta.

Alecu Mihai
Data publicarii: Sambata 31 Iulie 2021, 18:59
Data actualizarii: Sambata 31 Iulie 2021, 19:03

Presa din Spania vorbește de interesul comun pe care îl au Lautaro Martinez și Atletico Madrid în realizarea unui transfer, după ce argentinianul a refuzat recent o trecere la Arsenal, în principal din cauza absenței acestora din Champions League, conform presei engleze.

Inter ar fi dispusă să renunțe la atacant, după ce l-a pierdut și pe Achraf Hakimi, transferat la PSG în schimbul a 70 de milioane de euro. Lautaro Martinez i-ar costa pe cei de la Atletico Madrid 90 de milioane de euro, după anunță football-italia, iar campioana din Serie A nu se grăbește să-l vândă foarte repede, daca oferta nu este pe măsura așteptărilor.

  • Lautaro Martinez o refuză pe Arsenal și vrea la o altă super-putere! Starul lui Inter, ademenit în La Liga

Evoluție excelentă în sezonul precedent

 

Martinez a fost o piesă integrantă în sistemul lui Antonio Conte, 3-4-1-2, reușind să înscrie de 17 ori și să ofere 10 pase decisive, în 38 de partide jucate în Serie A. În vara lui 2020 argentinianul a recunoscut că a fost foarte aproape de transferul la Barcelona, totul a picat însă în ultimul moment.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!