"Obiectivul este sa obtin sase puncte". Anthony Pettis vs. Alexander Martinez, vineri, de la 01:00, pe VOYO 

"Obiectivul este sa obtin sase puncte". Anthony Pettis vs. Alexander Martinez, vineri, de la 01:00, pe VOYO 

VOYO transmite vineri de dimineata, incepand cu ora 01:00, cele mai explozive lupte din cadrul Professional Fighters League. 

Anthony Pettis vs. Alexander Martinez si Claressa Shields vs. Brittney Elkin sunt confruntarile care tin capul de afis al celei de-a patra sesiuni din turneul PFL. 

Alte doua lupte, Bubba Jenkins vs. Bobby Moffett si Brendan Loughnane vs. Tyler Diamond, vor fi puncte de atractie pentru o seara spectaculoasa. 

"Obiectivul meu este sa obtin sase puncte", a declarat Pettis, cel care a pierdut in prima sesiune PFL, in fata lui Clay Collard. Acest lucru se poate intampla daca Anthony reuseste victoria din prima runda, pentru a obtine un bonus de trei puncte, pe langa cele trei pe care le primeste pentru victorie. 

Campion in UFC, confruntarea lui Anthony Pettis reprezinta o adevarata atractie pentru fanii competitiei. Chiar si dupa o prima infrangere in PFL, americanul se bucura de un statut special, motiv pentru care lupta sa este main event-ul serii.  

Pana acum, Clay Collard, Akhmet Aliev, Alexander Martinez, Marcin Held si Raush Manfio au cate trei puncte. Brendan Loughnane se afla pe prima pozitie, cu sase puncte, datorita victoriei obtinuta prin KO, in fata lui Sheymon Moraes.

Confruntarile PFL pot fi urmarite vineri dimineata, incepand cu ora 01:00, exclusiv pe VOYO

VIDEO PROTVPLUS.RO

România are mai multe doze de vaccin decât doritori. Guvernul ia în calcul vânzarea lor către alte state
BRAT
Modifică setările cookies