Spania

La Liga se reia pe 12 iunie, insa Pique crede ca spaniolii se grabesc: "Am stat mult timp. Nu ar strica niste zile in plus de antrenament"

La Liga se va relua pe 12 iunie, iar Pique spune ca exista riscul ca fotbalistii sa nu fie pregatiti din punct de vedere fizic.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 11 Mai 2020, 10:09
Data actualizarii: Luni 11 Mai 2020, 10:14

Gerard Pique, omul de baza din defensiva catalanilor, este unul dintre jucatorii cei mai vocali cand vine vorba de a exprima o opinie.

Capitanul Barcelonei a comentat reluarea sezonului din data de 12 iunie si spune ca este un pic cam devreme pentru ca fotbalistii sa fie pregatiti:

"12 iunie? Am stat mult timp fara sa jucam macar amicale si, cu o singura luna de antrenament, le-as spune sa ia in considerare ca alte cateva zile de antrenament nu ar strica pentru noi, pentru a evita accidentarile si a fi mai bine pregatiti.

Am inteles interesul La Liga de a termina acest sezon pentru ca sunt multi bani in joc, dar sa joci fara audienta nu este un lucru care sa ne placa. Dar este ori aceasta posibilitate, ori sezonul sa fie neterminat si, desi suntem lideri, ar fi destul de urat", a spus Pique, potrivit Sport.es

Fotbalistii Barcelonei se antreneaza in conditii speciale

 

Pique spune ca jucatorii se tem de acest virus si respecte cu strictete protocoalele de siguranta:

"Am fost bine informati despe testele de protocol si suntem confortabili. Experienta antrenamentului este diferita, dar trebuie sa ne adaptam. Orice masura de precautie este binevenita. Exista multe persoane care se tem sau cel putin iau in serios acest virus si este important ca toata lumea sa stie protocolul si sa il respecte. Daca fiecare dintre noi respecta ceea ce ni se spune, totul trebuie sa mearga bine", a mai spus Pique.

Cele mai tari 5 goluri reusite de Pique pentru Barcelona

CITESTE SI
STIRILE ZILEI


Modifică setările cookies