Koeman a facut anuntul: "S-a antrenat singur!"  Ce se intampla cu Messi inainte de finala Supercupei cu Bilbao

Ronald Koeman Barcelona Leo Messi supercupa spaniei Spania Koeman a facut anuntul: "S-a antrenat singur!" Ce se intampla cu Messi inainte de finala Supercupei cu Bilbao
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 16 Ianuarie 2021, 19:19
Data actualizarii: Sambata 16 Ianuarie 2021, 19:20

Leo Messi (33 ani) a fost indisponibil pentru semifinala Supercupei, impotriva lui Real Sociedad si exista sanse sa nu poata juca nici finala.

Starul argentinian a acuzat dureri musculare inainte de meciul cu Real Sociedad, motiv pentru care Koeman nu l-a inclus in lot. Leo s-a antrenat separat pentru finala, insa s-ar putea sa fie indisponibil pentru finala Supercupei, impotriva lui Bilbao.

Ronald Koeman a vorbit la conferinta de presa dinaintea partidei despre sansele ca Leo sa joace finala de duminica.

"S-a antrenat individual ieri si astazi se va antrena cu grupul. Vom vedea daca poate juca sau nu. Jucatorul are ultimul cuvant intotdeauna. Vom astepta pana maine dimineata, sa vedem cum reactioneaza corpul sau. Speram sa poata juca maine.

Daca poti folosi cei mai buni jucatori, intotdeauna ai optiuni mai mari sa poti castiga. Vorbim despre numarul 1 mondial. Daca nu este, ne lipseste ceva. Insa cu Leo echipa este mai puternica, din punct de vedere fotbalistic, creativitatea si efectivitatea sa ne lipsesc uneori.

Avem sistemul nostru, jocul stabilit dinainte. Desigur ca e conditionat de Leo, deoarece vorbim despre cel mai bun din lume", a spus Koeman la conferinta de presa.

In cazul in care nu va juca impotriva lui Bilbao, ar fi prima finala pe care Leo Messi o rateaza din 2006 pana acum, cand a lipsit din finala Campionatului Mondial al Cluburilor cu Internacional.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!