Joan Laporta Barcelona la liga Ronald Koeman Spania

Joan Laporta, avertisment pentru Koeman: „Vom lua orice decizie este nevoie! Antrenorii sunt condiționați de rezultate”

Președintele Barcelonei a comentat situația clubului, în special cea a lui Ronald Koeman. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Joi 23 Septembrie 2021, 16:29
Data actualizarii: Joi 23 Septembrie 2021, 16:31

Joan Laporta a vorbit despre ce se întâmplă la Barcelona, după startul extrem de slab din campionat. Catalanii au remizat la limită, pe teren propriu, cu Granada, în ultima etapă, iar acum se deplasează la Cadiz. 

Președintele a profitat de ocazie pentru a-i transmite un avertisment antrenorului echipei, Ronald Koeman, punctând că va lua orice decizie este nevoit să ia, dacă situația o cere.

  • Ronald Koeman

„Noi suntem responsabili să conducem clubul, avem mai multe informații când vine vorba de luarea deciziilor și trebuie să ponderăm totul mai mult. Pentru noi nu este o problemă să luăm decizii de orice fel, și dacă trebuie să le luăm într-un moment determinat, le vom lua, de tip economic, sportiv sau social”, a spus Laporta pentru El Chiringuito, citat de Marca.  

„Antrenorii sunt condiționați de rezultate!”

Întrebat despre viitorul lui Ronald Koeman pe banca tehincă și dacă acesta depinde de meciul cu Cadiz, președintele clubului a răspuns sincer, lăsând de înțeles că tehnicianul ar putea fi înlocuit oricând. 

„Suntem alături de antrenor, este tehnicianul primei echipe a Barcelonei și ceea ce vrem este ca lucrurile să iasă bine. Antrenorii, nu doar Koeman, sunt extrem de condiționați de rezultate și în cazul Barcelonei, de joc. Însă Koeman este antrenorul nostru și astăzi suntem alături de el”, a adăugat președintele. 

„Situațiile astea se depășesc prin rezultate!”

Totodată, Joan Laporta a vorbit miercuri și despre decizia neerlandezului de la conferința de presă premergătoare meciului cu Cadiz, de a merge și a citi un comunicat, pentru ca apoi să abandoneze sala, fără să accepte vreo întrebare din partea presei. 

„Ne aflăm într-un moment dificil și cred că trebuie să fim liniștiți și să așteptăm un rezultat bun cu Cadiz, pentru că asta ne interesează, aceste situații se depășesc prin rezultate. Vom merge înainte și vom lupta”, spunea Laporta în urmă cu o zi. 

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies