Ronald Koeman Barcelona Spania

Replica lui Ronald Koeman, după ce fanii i-au cerut să demisioneze de la Barcelona

Mai mulți fani ai Barcelonei și-au pierdut răbdarea cu Ronald Koeman după ultimele rezultatele ale formației catalane. Aceștia i-au cerut demisia antrenorul olandez.

SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 17:11
Data actualizarii: Duminica 19 Septembrie 2021, 17:14

Replica lui Koeman a venit la conferința de presă premergătoare meciului cu Granada, din La Liga. Tehnicianul respectă opinia fanilor catalani și spune că se va concentra pe ce are de făcut în continuare ca antrenor al Barcelonei.

În Liga Campionilor, Barcelona a pierdut ”acasă” cu Bayern Munchen, scor 0-3, iar în La Liga are șapte puncte după trei etape. Liderul Atletico are 11 puncte, după cinci meciuri.

Koeman, replică pentru fanii Barcelonei

 

"Sunt lucruri exagerate. Există schimbări la echipă, accidentări și mulți jucători tineri. Înainte de meciul cu Bayern am fost întrebat dacă îmi voi prelungi contractul cu un an sau nu, iar acum întrebarea este dacă îmi e frică pentru viitorul meu.

Nu știu dacă se pune problema de asta, pentru că nu mi s-a spus nimic pe subiectul ăsta, trebuie să mă gândesc la ce e important, la meci.

Nu mi-e frică de viitorul meu. În final, clubul și președintele vor decide. Toată lumea are dreptul la o opinie. Sigur că există oameni pentru sau împotriva lui Ronald Koeman.

Prefer să nu vorbesc. Există oameni care vor să continui și alții care cred că ar trebui să fiu înlocuit. Lucrul acesta nu se va schimba niciodată", a spus Koeman.

Koeman a strâns 58 de meciuri pe banca tehnică a Barcelonei (37 de victorii, nouă rezultate de egalitate și 12 înfrângeri), iar echipa a marcat de 132 de ori și a primit 67 de goluri.

Modifică setările cookies