INCA O LOVITURA ISTORICA data de Messi in razboiul cu Ronaldo! Nu credea nici el ca e posibil asa ceva! Ce vor sa faca spaniolii pentru el

INCA O LOVITURA ISTORICA data de Messi in razboiul cu Ronaldo! Nu credea nici el ca e posibil asa ceva! Ce vor sa faca spaniolii pentru el

Messi este castigatorul celui de-al saselea Balon de Aur.

Leo Messi a scris istorie luni, cand a castigat cel de-al saselea Balon de Aur. Argentinianul este primul care reuseste aceasta performanta, depasindu-l pe rivalul sau cel mai mare, Cristiano Ronaldo. Portughezul are cinci astfel de trofee.

Potrivit celor de la Cadena Ser, Federatia Spaniola de Fotbal are in vedere instaleara unei statui a lui Lionel Messi la sediul central, alaturi de Pele, Diego Maradona si Alfredo di Stefano.

Argentinianul se alfa la un nou sezon fantastic si doboara record dupa record in tricoul Barcelonei si recent a doborat borna de 700 de meciuri in tircoul catalanilor.

De-a lungul celor 15 ani petrecuti la Barcelona, Messi a castigat 34 de trofee majore, mai mult decat orice jucator din istoria clubului. Printre trofeele castigate se regasesc 10 titluri de campion in La Liga si 4 Ligi ale Campionilor.

De asemenea, Messi detine pe langa cele sase Baloane de Aur si sase titluri de Gheata de Aur, pentru cel mai bun marcator din marcator din Europa. Si la capitolul acesta, Messi detine recordul absolut.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Times: China a descoperit coronavirusul în 2013 şi l-a ţinut ascuns într-un laborator din Wuhan
BRAT