INCA O LOVITURA ISTORICA data de Messi in razboiul cu Ronaldo! Nu credea nici el ca e posibil asa ceva! Ce vor sa faca spaniolii pentru el

INCA O LOVITURA ISTORICA data de Messi in razboiul cu Ronaldo! Nu credea nici el ca e posibil asa ceva! Ce vor sa faca spaniolii pentru el

Messi este castigatorul celui de-al saselea Balon de Aur.

Leo Messi a scris istorie luni, cand a castigat cel de-al saselea Balon de Aur. Argentinianul este primul care reuseste aceasta performanta, depasindu-l pe rivalul sau cel mai mare, Cristiano Ronaldo. Portughezul are cinci astfel de trofee.

Potrivit celor de la Cadena Ser, Federatia Spaniola de Fotbal are in vedere instaleara unei statui a lui Lionel Messi la sediul central, alaturi de Pele, Diego Maradona si Alfredo di Stefano.

Argentinianul se alfa la un nou sezon fantastic si doboara record dupa record in tricoul Barcelonei si recent a doborat borna de 700 de meciuri in tircoul catalanilor.

De-a lungul celor 15 ani petrecuti la Barcelona, Messi a castigat 34 de trofee majore, mai mult decat orice jucator din istoria clubului. Printre trofeele castigate se regasesc 10 titluri de campion in La Liga si 4 Ligi ale Campionilor.

De asemenea, Messi detine pe langa cele sase Baloane de Aur si sase titluri de Gheata de Aur, pentru cel mai bun marcator din marcator din Europa. Si la capitolul acesta, Messi detine recordul absolut.VIDEO PROTVPLUS.RO

Cu Busu, despre vreme și vremuri

Busu: "Vine primăvara, prea timpuriu, părerea mea. Vremea a început să fie atât de bizară, în foarte multe locuri, nu neapărat în țara noastră."


11:42
Mama Antoniei, schimbări majore pentru 2020

Denise Iacobescu: "Lucrez la un capitol din viața mea. Mă mai vad căsătorită. Sper și cred în asta."


09:43
Roxana Vancea, totul despre viața de femeie măritată

Roxana Vancea: "M-a pus să-i fac o ciorbă de curcan. A spus că așa și-a dat seama că sunt bună de măritat."


15:31
Corina Chiriac, dedicată credinței

Corina Chiriac: "Am stat la cozi de trei ore, pentru a ajunge la Mormântul Sfânt. Am cântat pentru românii din Israel, cărora le este dor de casă."


15:47
Amalia Năstase s-a apucat de vlogging

Amalia Năstase: "Sunt foarte mulți oameni interesați să vadă ce fac eu. Așa că am făcut acest vlog, care merge destul de bine."


10:05
O viață dedicată copiilor nevoiași

V. Nicolae: "M-am apucat de voluntariat când aveam 20 de ani. Am cumpărat, din banii mei, o casă unde să le pot preda copiilor."


10:55
Nadine, despre dramele trăite din cauza viciilor

Nadine: "La 15 ani, am început să fumez și să beau alcool."


14:19
Dr. Mihail, despre importanța somnului

Dr. Mihail: "Dacă ne uităm pe telefon înainte de a ne culca, vom deruta creierul. Nu e bine să bei alcool seara. După un pahar de vin, somnul tău calitativ va fi mai prost."


15:50
Vorbește Lumea - 24 Ianuarie Promo

00:39
Gabriel Dorobanțu, o viață pe scenă

Gabriel Dorobanțu:"Locuiesc cu mama, că doar nu puteam să o las pe drum."


21:33
Bilanțul victimelor cutremurului din Turcia a ajuns la 22 morți și 1.000 de răniți. Imagini terifiante
BRAT