De ce Lionel Messi nu a ajuns niciodata la Real Madrid! Un oficial de pe Bernabeu a dat cartile pe fata

De ce Lionel Messi nu a ajuns niciodata la Real Madrid! Un oficial de pe Bernabeu a dat cartile pe fata

Real Madrid a fost protagonista unora dintre cele mai mari transferuri, insa niciodata nu l-a ofertat pe Lionel Messi. 

O multime de staruri au ajuns pe Santiago Bernabeu de-a lungul anilor, insa niciodata oficialii de la Real nu au facut vreun efort pentru a-l aduce pe Lionel Messi la echipa. 

Chiar daca Real Madrid a facut eforturi extreme pentru a construi un prim 11 galactic, Jeronimo Farre a explicat de ce niciodata nu s-a pus problema aducerii lui Lionel Messi de la Barcelona

Luis Figo a fost unui dintre cele mai mari treansferuri de la Barca la Real in 2000, iar brazilianul Ronaldo a ajuns si el pe Bernabeu dupa ce a inceput cariera pe Camp Nou. 

Totusi, chiar daca Lionel Messi era asteptat candva sa intregeasca lista transferurilor "galactice" facute de Real Madrid, argentinianul a ramas toata cariera sa jucatorul Barcei. 

Cei de la Real Madrid sustin ca orice incercare de aducere a lui Messi in capitala Spaniei ar fi fost fara rost. 

"Daca Messi nu a jucat la Madrid este pentru ca noi nu am fost capabili sa facem acest lucru sa se intample, pentru ca aceasta mutare nu a fost fezabila si nu ne-am permis-o. Megastarul nostru a fost Cristiano Ronaldo, pe care am reusit sa-l pastram noua sezoane", a explicat Jeronimo Farre, membru al conducerii de pe Bernabeu, pentru El Mundo. 

VIDEO PROTVPLUS.RO

Subiecte Evaluare Națională 2021. Elevii susțin prima probă scrisă, la Limba Română
BRAT
Modifică setările cookies