Antoine Griezmann Atletico Madrid Barcelona Saul Niguez Spania A picat schimbul anului în fotbal! Motivul incredibil pentru care fostul club al fotbalistului i-a întors spatele

A picat schimbul anului în fotbal! Motivul incredibil pentru care fostul club al fotbalistului i-a întors spatele

Barcelona a fost refuzată de Atletico Madrid. 

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 19 Iulie 2021, 19:30
Data actualizarii: Luni 19 Iulie 2021, 20:01

Ronald Koeman este în căutarea unui mijlocaș central, după ce PSG l-a ademenit pe Wijnaldum, pe utlima sută de metri, cu un salariu mai bun decât îi oferea clubul de pe Camp Nou. Astfel, Laporta s-a gândit la Saul de la Atletico Madrid. Președintele catalan dorea să îl includă și pe Antoine Griezmann în acest transfer, care are un salariu foarte mare, de 30 de milioane de euro pe an.

Însă, potrivit Mundo Deportivo, Barcelona a întâmpinat un refuz din partea echipei lui Diego Simeone. Cu toate că nu ar refuză o suma de transfer bună pentru Saul, conducerea de pe Wanda Metropolitana nu este interesată de acest schimb în care este implicat și Griezmann. 

  • Griezmann, refuzat de vechiul sau club! Schimbul anului între Atletico Madrid și Barcelona a picat

Astfel, Laporta trebuie să găsească alte soluțîi pentru a se încadra în plafonul financiar impus de La Liga. Messi a acceptat o reducere de 50% a venitului anual pentru noul contract, dar nici cu acest ajutor catalanii nu respectă normele salariale impuse de campionatul spaniol. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!