Ruptura in vestiarul Frantei la Euro 2020! Presa franceza anunta ca relatia dintre Mbappe si Griezmann a afectat atmosfera intregii echipe 

Antoine Griezmann EURO 2020 Franta Mbappe EURO Ruptura in vestiarul Frantei la Euro 2020! Presa franceza anunta ca relatia dintre Mbappe si Griezmann a afectat atmosfera intregii echipe
Mihnea Stefan
Data publicarii: Joi 01 Iulie 2021, 17:14
Data actualizarii: Joi 01 Iulie 2021, 22:11

Deschamps trebuie sa managerieze relatia dintre Mbappe si Griezmann. 

Franta era cotata ca principala favorita de a castiga Euro 2020, dar echipa pregatita de Deschamps a fost eliminata in sferturi de Elvetia, dupa un meci nebun in care a condus cu 3-1, s-a vazut egalata in ultimele minute de prelungiri si a fost invinsa la penalty-uri. 

Potrivit L'Equipe, relatia din cadrul echipei nu a fost una buna din cauza tensiunilor dintre Mbappe si Griezmann. Tanarul star al lui PSG este invidios pe toata increderea pe care selectionerul i-o ofera lui Griezmann si importanta pe care i-o acorda in jocul echipei, cu toate ca atacantul nu vine dupa un sezon stralucit la Barcelona.

Conform acelasi surse, Mbappe a fost cel care a insistat ca Deschamps sa il readuca la nationala pe Benzema, iar acest lucru nu i-a convenit lui Griezmann pentru ca l-a fortat sa joace in flancul drept, el simtindu-se cel mai bine in centrul atacului. 

Cei doi jucatori au avut evolutii modeste la Euro 2020. Mbappe nu a marcat la acest turneu final si a reusit doar 2 pase decisive, in timp ce Griezmann are un singur gol cu Ungaria. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!