Spania

Ferran Torres nu a fost înscris încă de Barcelona! Declarațiile fostului jucător de la City la prezentarea oficială 

Barcelona l-a transferat pe Ferran Torres (21 ani) în această perioadă de mercato. 

Ana-Maria Popescu
Data publicarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 12:27
Data actualizarii: Luni 03 Ianuarie 2022, 12:37

Catalanii au ajuns la un acord cu Manchester City pentru suma de 55 de milioane de euro, care urmează să fie achitată începând din vară, în contextul problemelor financiare de la club. Tot din cauza problemelor, Barcelona nu a reușit încă să îl înscrie la ligă pe winger-ul iberic, după cum a dezvăluit chiar directorul sportiv, Mateu Alemany. 

„Știm în ce situație ne aflăm și problemele care sunt cu fair play-ul financiar. Situația e evaluată în momentul în care luăm deciziile și sperăm să rezolvăm totul până când jucătorul va fi disponibil. Plecarea lui Demir ar ajuta la înscrierea lui, sunt mai multe situații în desfășurare pe care sperăm să le finalizăm în această săptămână”, a declarat Alemany citat de Marca

Întrebat și despre posibilul transfer al lui Morata, care ar putea veni ca un 'cadou' pentru Xavi, fiind cerința lui, oficialul catalanilor a dezvăluit: „Ce mi-a cerut Xavi este să i-l aduc pe Ferran Torres, astfel că i-am făcut acest cadou!” 

Ferran Torres, prezentat oficial de Barcelona 

Tânărul fotbalist a fost prezentat în cursul zilei de luni pe Camp Nou și a oferit și primele declarații în calitate de jucător al Barcelonei. Torres a dezvăluit cum a reacționat în momentul în care catalanii și-au exprimat interesul pentru el. 

„Știam că voi merge la City, dar intenția mea era să revin la unul dintre cele mai bune cluburi din Spania și s-a îndeplinit. M-a sunat agentul după un meci bun făcut cu Spania în fața Italiei, iar de acolo a început să se pună în mișcare totul. 

City este una dintre cele mai bune echipe, dar sunt extrem de ambițios și este o provocare să readucem Barcelona pe locul pe care îl merită, cu o echipă plină de tineri. Am găsit o echipă extrem de unită, cu mult chef de fotbal și sunt nerăbdător să lucrez cu ei. 

Încrederea lui Xavi e cea mai importantă. Dacă îmi era clar dinainte că vreau să vin, imaginați-vă cum a fost când am aflat că mă dorește la echipă. Guardiola, Luis Enrique și Xavi sunt printre cei mai buni din lume, cu un stil similar. 

Am învățat mult de la Pep și Luis Enrique, profitând de polivalență. M-a ajutat să îi am ca antrenori, iar din ADN-ul clubului cunosc deja. Îmi va fi mai ușor să mă adaptez!”, a spus Torres citat de Mundo Deportivo. 

Modifică setările cookies