Alvaro Morata FC Barcelona Spania

Real, Atletico și acum Barcelona! Xavi vrea să transfere un atacant trecut prin curtea a două rivale

FC Barcelona ar putea realiza un transfer surprinzător.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Joi 30 Decembrie 2021, 13:41
Data actualizarii: Joi 30 Decembrie 2021, 13:51

Alvaro Morata, atacantul de 29 de ani deținut de Atletico Madrid, împrumutat la Juventus până în vară, este pe lista lui Xavi Hernandez. Marca spune că negocierile între Atletico, Juventus și Barcelona au început deja.

Xavi vrea să îl vadă pe Morata în atacul echipei încă din această iarnă, iar situația economică deficitară a lui Juventus, echipă implicată și într-un scandal de corupție, ar putea favoriza transferul.

Barcelona trebuie să încaseze, de la Atletico, o sumă de transfer pentru Antoine Griezmann, care este, în prezent, împrumutat la campioana Spaniei, dacă cei din urmă vor dori să îl păstreze. Astfel, s-ar putea ajunge la o înțelegere pentru schimbul celor doi.

În acest moment, FC Barcelona are în lot doar doi atacanți, dar Luuk de Jong și Braithwaite sunt mult sub nivelul echipei. Astfel, Xavi îl vrea pe jucătorul crescut de Real, care a marcat de șapte ori în 29 de partide jucate anul acesta.

Cotat la 35 de milioane de euro, Morata ar putea deveni al treilea transfer din era Xavi, după Dani Alves și Ferran Torres.

Pe 28 octombrie 2020, Morata era personajul principal al unei situații bizare. În duelul Juventus - Barcelona din grupele UCL, acesta a înscris de trei ori. Din păcate, toate golurile au fost anulate de VAR pentru situații de offsaid.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!