Starul Barcelonei a avut un răspuns inedit când a fost întrebat despre plecare: ”Îmi pun telefonul pe modul avion!”

Barcelona ferran torres nico williams Fotbal extern
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 08 Iulie 2024, 19:00
Data actualizarii: Luni 08 Iulie 2024, 19:00

La finalul sezonului trecut, mulți fani catalani au cerut ca Ferran Torres să plece de la Barcelona în această perioadă de transferuri, nemulțumiți de prestațiile fotbalistului.

Întrebat despre o posibilă despărțire de gruparea catalană, Ferran Torres a oferit un răspuns inedit și a transmis clar că nu va pleca de la Barcelona, deși în urmă cu câteva luni se vehicula că acesta ar dori să îi părăsească pe catalani.

Ferran Torres: ”Am un contract cu Barcelona și voi continua aici!”

Niciun zvon despre plecarea mea? Nu știu, sunt genul de persoană care își pune telefonul pe modul avion și nu ascultă ce vorbește lumea. Sunt la Barcelona, am un contract aici și voi continua”, a spus Ferran Torres.

Spaniolii Dani Olmo și Nico Williams sunt doi dintre fotbaliștii care au impresionat la EURO 2024. În presa din Spania s-a vehiculat că cei doi au ajuns pe lista Barcelonei, iar catalanii par să îi aștepte cu brațele deschise atât pe Dani Olmo cât și pe Nico Williams.

Ar fi bineveniți Nico Williams și Dani Olmo la Barcelona?”, a fost întrebarea reporterului pentru Ferran Torres, iar starul Barcelonei a răspuns direct: ”Da, bineînțeles! Orice jucător care va veni la Barcelona, ne va ajuta pe noi să atingem succesul”, a spus Ferran Torres.

Joan Laporta: ”Îmi place Nico Williams, avem banii necesari să îl transferăm!”

Într-un interviu recent, Joan Laporta, președintele Barcelonei, a mărturisit că a fost încântat de prestațiile lui Nico Williams de la EURO 2024.

Bineînțeles că îmi place mult de Nico Williams. Trebuie să îi lăsăm să lucreze pe cei care au această responsabilitate. Deco lucrează ca transferurile discutate cu Flick să se realizeze. Sper că vom avea vești bune”, a declarat Laporta.

Întrebat dacă Barcelona are banii necesari să îl transfere pe Nico Williams, președintele catalanilor a spus: ”Astăzi, da! Este rezultatul muncii depuse în acești ani, putem transfera un jucător de acest nivel”.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!