fc barcelona xavi Spania

Barcelona nu renunță la ”furtul” de la Chelsea! Doi fundași de la campioana Europei ar putea ajunge pe Camp Nou, la pachet cu un atacant rasat

FC Barcelona lucrează la două transferuri de top.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 28 Decembrie 2021, 15:59
Data actualizarii: Marti 28 Decembrie 2021, 15:44

După Dani Alves și Ferran Torres, Xavi este gata să bifeze două transferuri pentru vara viitoare. Christensen și Azpilicueta sunt așteptați pe Camp Nou, după expirarea contractelor cu Chelsea, câștigătoarea UEFA Champions League.

Barcelona, cu coada ochiului spre Chelsea

Operațiunea pare însă să facă lobby unui transfer de renume. Cei doi ar urma să ajungă gratis la Barcelona, iar Laporta și Xavi urmăresc asta, mai ales după ce au cheltuit 55 de milioane de euro pe Torres.

De altfel, se pare că echipa catalană nu mai este dispusă să facă achiziții pe bani, cu o singură excepție. Sport.es susține că Xavi vrea să transfere un număr ”9”, iar costurile pentru acesta ar fi uriașe, mai ales dacă se dorește unul de talie mondială.

Spre exemplu, s-a tot vorbit de transferul lui Haaland la Barcelona. Norvegianul este un produs scump, având costuri de peste 150 de milioane de euro. Mai mult, Azpilicueta și Christensen au refuzat mai multe oferte de prelungire a contractelor cu Chelsea, semn că visează la transferul pe Camp Nou.

Cu un buget deficitar, Barcelona ar putea, în sfârșit, să se axeze pe o tactică care să avantajeze nivelul financiar al clubului. Și în vara asta au fost aduși jucători liberi de contract, precum Eric Garcia, Aguero sau Depay.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!