Spania

"Daca intr-o zi castigam cu 1-0 si nu meritam, o sa plec suparat acasa!" Noul antrenor al Barcelonei, declaratii curajoase inaintea debutului

Quique Setien va debuta pe baca Barcelonei duminica, impotriva Granadei.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 17 Ianuarie 2020, 22:53
Data actualizarii: Vineri 17 Ianuarie 2020, 22:55

Quique Setien va debuta pe banca Barcelonei duminica, impotriva celor de la Granada. Antrenorul a vorbit despre modul in care va incerca sa abordeze meciurile la noua echipa si spune ca nu este genul antrenorului care joaca la rezultat si ca isi doreste sa o faca pe Barcelona sa joace din nou fotbalul care a incantat o lume intreaga:

"Mie intotdeauna imi place ca echipa mea sa joace bine. Este singurul mod in care pot pleca satisfacut acasa. Voi fi multumit daca luam cele trei puncte, dar atunci cand castigam cu 1-0 fara sa meritam victoria, voi pleca acasa suparat. Daca faci lucrurile bine intr-un meci, te simti si tu bine, pentru ca stii ca ai mai multe posibilitati sa castigi.

Sunt multi oameni care cred ca sa joci bine inseamna sa stai inchis, sa nu creezi ocazii si sa poti sa marchezi doar dintr-un contraatac. Respect aceasta parere, insa am ajuns pana aici cu o alta mentalitate si o sa raman cu ea.", a spus Quique Setien.

Barcelona - Granada este duminica, la ora 22:00. Catalanii sunt in fruntea clasamentului din La Liga, la egalitate de puncte cu Real Madrid, ambele avand 40 de puncte dupa 19 etape.

Modifică setările cookies