O companie romaneasca va fi sponsorul principal al unui club de legenda din Spania! Anuntul oficial al spaniolilor

Rayo Vallecano Digi Communications Segunda Division Spania BREAKING NEWS! O companie romaneasca va fi sponsorul principal al unui club de legenda din Spania! Anuntul oficial al spaniolilor
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 07 Februarie 2021, 19:31
Data actualizarii: Luni 08 Februarie 2021, 02:41

Digi Communications a devenit principalul sponsor al lui Rayo Vallecano.

Intelegerea a fost confirmata de conducerea clubului aflat in prezent Segunda Division, dar si de Marius Varzaru, directorul executiv al companiei in Spania.

"Digi va fi noul sponsor principal al echipei noastre. Rayo Vallecano anunta Digi ca nou sponsor principal. Rayo a semnat un acord cu Digi, operatorul de telecomunicatii al multinationalei Digi Communications.

Va fi principalul nostru sponsor pana la sfarsitul acestui sezon. Primul meci in care vom purta logo-ul partenerului nostru este meciul cu Tenerife, de duminica. Prin acest acord, Digi isi arata sprijinul pentru club, cat si pentru cartierul nostru", au transmis oficialii lui Rayo printr-un comunicat.

Digi devine astfel a doua companie din Romania care sponsorizeaza o echipa de fotbal din strainatate, dupa Dacia care are un contract cu Udinese de mai multi ani.

Rayo Vallecano este una dintre cele mai iubite echipe din Spania. Fanii clubului de la periferia Madridului sunt recunoscuti pentru atmosfera incendiara pe care o fac la meciurile de pe teren propriu.

La echipa din cartierul madrilen "Vallecas" a jucat si Razvan Rat, mai pentru o jumatate de sezon intre februarie si iulie 2014 si mai apoi in prioada august 2015 - ianuarie 2018.


Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!