Ce au scris nord-irlandezii despre Ovidiu Hategan, dupa drama traita aseara! Romanul nu a fost uitat pentru greseala din barajul pentru Mondial

Ovidiu Hategan a aflat la pauza meciului Germania - Olanda ca mama sa a incetat din viata. In ciuda anuntului devastator, el a reusit sa duca partida la capat. La final, a izbucnit in lacrimi.

Povestea incredibila a lui Ovidiu Hategan face inconjurul Europei. Arbitrul roman a aflat la pauza meciului de aseara, dintre Germania si Olanda, ca mama sa a incetat din viata. In ciuda anuntului tragic, el a gasit puterea de a arbitra si repriza secunda. La final, Hategan a izbucnit in lacrimi si a fost consolat de Virgil Van Dijk.

Stirea a ajuns si la urechile nord irlandezilor, care au tinut sa mentioneze ca "Ovidiu Hategan nu este strain suporterilor de la Belfast".

Hategan a arbitrat in 2017 barajul dintre Elvetia si Irlanda de Nord, pentru Campionatul Mondial. El a gresit flagrant la o faza si a dat un penalty pentru Elvetia, care a decis barajul.

"Este arbitrul care i-a acordat Elvetiei un penalty la barajul de calificare la CM 2018, care ne-a costat ulterior prezenta in Rusia",
au scris cei de la Belfast Telegraph.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Situația Covid se înrăutățește. La „Victor Babeș” nu mai sunt locuri pentru bolnavii în stare gravă
BRAT
Modifică setările cookies