Ce au scris nord-irlandezii despre Ovidiu Hategan, dupa drama traita aseara! Romanul nu a fost uitat pentru greseala din barajul pentru Mondial

Ovidiu Hategan a aflat la pauza meciului Germania - Olanda ca mama sa a incetat din viata. In ciuda anuntului devastator, el a reusit sa duca partida la capat. La final, a izbucnit in lacrimi.

Povestea incredibila a lui Ovidiu Hategan face inconjurul Europei. Arbitrul roman a aflat la pauza meciului de aseara, dintre Germania si Olanda, ca mama sa a incetat din viata. In ciuda anuntului tragic, el a gasit puterea de a arbitra si repriza secunda. La final, Hategan a izbucnit in lacrimi si a fost consolat de Virgil Van Dijk.

Stirea a ajuns si la urechile nord irlandezilor, care au tinut sa mentioneze ca "Ovidiu Hategan nu este strain suporterilor de la Belfast".

Hategan a arbitrat in 2017 barajul dintre Elvetia si Irlanda de Nord, pentru Campionatul Mondial. El a gresit flagrant la o faza si a dat un penalty pentru Elvetia, care a decis barajul.

"Este arbitrul care i-a acordat Elvetiei un penalty la barajul de calificare la CM 2018, care ne-a costat ulterior prezenta in Rusia",
au scris cei de la Belfast Telegraph.

VIDEO PROTVPLUS.RO

OLAF: „Presupuși intermediari” au oferit statelor UE 900 de milioane de doze de vaccin anti-Covid-19
BRAT

Modifică setările cookies