Nationala

„Nu-l văd pe Petrescu selecționer!” Reacția lui Mihai Stoica la adresa FRF: „Nu trebuia făcută așa!” 

Federația Română de Fotbal caută selecționer după despărțirea de Mirel Rădoi. 

SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 12:49
Data actualizarii: Sambata 04 Decembrie 2021, 12:52

Contractul selecționerului a expirat pe data de 30 noiembrie, iar șefii Federației Române de Fotbal sunt în căutări pentru a găsi un înlocuitor. Președintele Federației Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, l-a contactat inițial pe Gheorghe Hagi, antrenorul Farului, care însă a refuzat propunerea, motivând că s-ar isca un conflict de interese. 

Următoarea alegere a Federației a fost Răzvan Lucescu, alături de care Burleanu și Mihai Stoichiță au fost surprinși la Salonic, însă și antrenorul lui PAOK a refuzat propunerea primită. Astfel, oficialii FRF au luat legătura cu Dan Petrescu, pentru a încerca să îl convingă să preia banca tehnică a naționalei României. 

Mihai Stoica, managerul general al FCSB-ului, a vorbit despre metodele Federației de cooptare a noului selecționer, punctând că nu este de acord cu modul în care aceștia au acționat. 

Mihai Stoica: „Nu-l văd pe Petrescu selecționer!” 

„Eu nu cred că vine Petrescu, pentru că nu-l văd selecţioner. Îl văd muncind zilnic. Dar poate s-a schimbat. Poate că nu trebuie să spună de azi. Eu consider că chestia asta nu trebuia făcută în văzul lumii, dacă ţinem cont de faptul că CFR mai are patru meciuri şi unul în Conference. 

Sau Federaţia arată că lucrează şi bifează target după target. Eu nu critic, doar mă gândesc că aş fi lucrat altfel. Vorbeam cu el la telefon. Îţi dau 25.000, vii? 

În 2005, eu am fost cu Gigi la Petrescu şi n-a ştiut nimeni. S-a aflat mult după aia. Şi-l doream şi am stat mult la el acasă până dimineaţa”, a declarat Mihai Stoica pentru telekomsport.ro

Modifică setările cookies