VIDEO EXCLUSIV Posibila revenire a lui Răzvan Lucescu la națională: „Ne place să ne complicăm. Avem doi antrenori liberi și cu rezultate!”

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 10:58
Data actualizarii: Miercuri 24 Noiembrie 2021, 12:23

Invitat telefonic la Ora Exactă în Sport, la PRO X, Helmut Duckadam a vorbit despre posibila revenire a lui Răzvan Lucescu la echipa națională. 

După ultimul meci din campania de calificare la Campionatul Mondial din 2022, 2-0 cu Liechtenstein, Mirel Rădoi a anunțat că nu va mai continua la echipa națională. Nici măcar rugămințile jucătorilor și discuțiile cu Mihai Stoichiță și Răzvan Burleanu nu l-au înduplecat pe antrenor să continue. 

Iar președintele FRF și directorul tehnic se orientează către un alt selecționer. După ce varianta Hagi a picat, cei doi oameni care decid soarta naționalei României s-au deplasat în Grecia pentru a avea o discuție cu Răzvan Lucescu și au fost surprinși de camerele de luat vederi stând de vorbă la un restaurant.

Însă, Helmut Duckadam nu este entuziasmat de posibila revenire a lui Răzvan Lucescu la naționala României. Legendarul portar propune doi antrenori liberi de contract pentru cârma primei reprezentative. 

El se află sub contract, nu știu de ce ne complicăm întodeauna, ne place nouă să ne complicăm. Avem doi antrenori liberi cu rezultate la echipele de club și la națională, mă refer la Victor Pițurcă și Ladislau Boloni. 

Iar mergem să experimentăm antrenori? Cu tot respectul pentru Mutu, e la început de carieră. E o încercare să vedem ce se întâmplă. Eu cred că cei mai potriviți sunt cei doi, Pițurcă și Boloni. Au o anumită vârstă, atitudine. Nu avem timp la echipa națională ca antrenorii să se formeze. 

Trebuie un contract cu un antrenor care să aibă continuitate. Eu cred că îi iei pe cei mai buni și faci o echipă națională care să obțină rezultate. Degeaba vrem noi rezultate, dacă nu avem jucătorii de pe vremuri, dar contractul să fie cel puțin pe patru ani, două calificări”, a declarat Helmut Duckadam la Ora Exactă în Sport, la PRO X.  

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!