Nationala

”Știm problemele pe care le are România”. Ce s-a limitat să spună Petrescu, după ce a negociat cu Burleanu

Dan Petrescu a fost ofertat de Federația Română de Fotbal, după ce oficialii au fost refuzați de Gică Hagi și de Răzvan Lucescu.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 17:28
Data actualizarii: Vineri 03 Decembrie 2021, 17:33

Antrenorul celor de la CFR a cerut timp de gândire și nu a dorit să comenteze foarte mult pe această temă. Dar a recunoscut că a purtat discuții cu Răzvan Burleanu. ”Știm problemele pe care le are România”, s-a limitat să spună Petrescu, la conferința de presă, făcând referire atât la echipa națională, cât și la echipele de club.

Dan Petrescu, despre fotbalul românesc

„Fotbalul nu e o știință exactă, mingea e rotundă mereu. Știm problemele pe care le are România, nu doar la nivel de echipă națională. La nivel de campionat, de cupe europene, suntem în urmă și pierdem teren din toate punctele de vedere. 

Nu știm ce putem face pentru a redresa, e o chestiune complexă, se dezbate, dar în loc să mergem înainte, noi mergem înapoi. Sperăm să revenim în fruntea fotbalului din Europa”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă.

Din informațiile PRO TV, negocierile dintre cele două părți au decurs foarte bine, urmând ca Dan Petrescu să le dea un răspuns oficialilor de la Federație după câteva zile de gândire.

Totuși, sunt șanse mici ca Petrescu să spună „nu”. Potrivit surselor PRO TV, actualul antrenor al celor de la CFR Cluj ar urma să preia naționala chiar de ziua sa, pe 22 decembrie, când va împlini 54 de ani. 

FRF va trebui să achite o clauză de 600.000 de euro dacă îl vrea pe Dan Petrescu pe banca naționalei.

Modifică setările cookies