„E pus deja selecționer!” Anunț-surpriză făcut de Mihai Stoica: „FRF nu va plăti clauza!”

Mihai Stoica Dan Petrescu Echipa Nationala de Fotbal Federatia Romana de Fotbal Nationala Mihai Stoica
SPORT.RO
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 23:44
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 23:58

Alegerea selecționerului României este unul dintre cele mai arzătoare subiecte din fotbalul românesc. 

Răzvan Burleanu a vorbit la conferința de presă de la finalul CEx-ului de marți despre variantele Federației Române de Fotbal pentru postul de selecționer, lăsat liber de Mirel Rădoi. Președintele FRF a ținut să menționeze că singura variantă de posibil selecționer luată în calcul până la data de 20 decembrie, termenul propus de Federație, este Dan Petrescu. 

În urma declarațiilor făcute de Burleanu a apărut și o confirmare a unui oficial din Liga 1, conform cărora antrenorul lui CFR Cluj va prelua banca tehnică a naționalei, lăsată liberă de Mirel Rădoi. Mihai Stoica, managerul de la FCSB a dezvăluit că este sigur că Petrescu va accepta propunerea federalilor și și-a și argumentat părerea. Mai mult, oficialul roș-albaștrilor a comentat și problema clauzei tehnicianului, punctând că FRF nu o va plăti

Mihai Stoica, sigur că Petrescu semnează cu FRF: „Am auzit că e pus!”

„Se aude că e pus deja. E clar că FRF nu va plăti clauza. Dacă Varga le zicea să plătească, ei nu se mai duceau să discute. Deci, dacă s-au dus înseamnă că deja s-au înțeles. Ştiau ceva când s-au dus. Probabil că Petrescu are nevoie să stea mai liniştit. 

Petrescu e pus! Aşa am auzit eu. Aşteptăm data de 20 şi vedem. O supoziţie e că CFR nu e mulţumită de Dan Petrescu dacă îl lasă să plece pe gratis. Ce, suntem aşa buni români acum şi îl lasăm să plece gratis?”, a declarat Mihai Stoica pentru Telekom Sport. 

VIDEO - Conferința de presă a lui Răzvan Burleanu și anunțul despre viitorul selecționer 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!