Tun financiar dat de Victor Pițurcă în dosarul de faliment a fostei societăți a lui Mititelu! Cât încasează fostul selecționer din sentința de 13 milioane de euro

Victor Piturca Adrian Mititelu proces Adrian Mititelu Stiri Victor Pițurcă
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 13 Decembrie 2021, 17:17
Data actualizarii: Luni 13 Decembrie 2021, 17:19

Victor Pițurcă și restul persoanelor, înscrise la masa credală în dosarul de faliment al fostei societăți a lui Adrian Mititelu, au primit o veste bună! 

Tribunalul Dolj a dispus ca societatea aflată în faliment să fie despăgubită de către Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor cu o sumă de aproximativ 13 milioane de euro, pentru un teren de 43 de hectare din Craiova. Sentința vine în cazul dosarului de faliment al Fotbal Club U. Craiova S.A., care a fost deschis în anul 2014. 

Sentința a fost publicată pe portarul just.ro în data de 26 noiembrie 2021 și se arată astfel: „Obligă pârâta Comisia Națională pentru Compensarea Imobilelor să acorde măsuri compensatorii prin 64.238.400 puncte corespunzătoare suprafeței de teren de 43 ha teren intravilan situat în Municipiul Craiova, în favoarea reclamantei FOTBAL CLUB U. CRAIOVA S.A”.

Tun financiar de 6.9 milioane de euro pentru Victor Pițurcă 

Astfel, un punct este echivalentul a un leu, iar suma totală, transformată în euro ajunge 13 milioane. Aceasta urmează să fie distribuită celor înscriși la masa credală, printre care se numără și Victor Pițurcă. 

Fostul selecționerr se află în fruntea tabelului, astfel că suma pe care o va încasa se ridică la 6 964 893 euro. Acesta a reclamat datoria în martie 2011, după ce finanțatorul Adrian Mititelu i-a reziliat unilateral contractul cu echipa sa. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!