Valeriu Iftimie Dan Petrescu Superliga Valeriu Iftime

EXCLUSIV ”Cea mai bună soluție a noastră este să ajungă el la națională”. ”Alesul” lui Iftime pentru postul de selecționer

Dan Petrescu ar putea deveni noul selecționer al României.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Marti 14 Decembrie 2021, 21:03
Data actualizarii: Marti 14 Decembrie 2021, 22:47

Tehnicianul care o pregătește pe CFR Cluj este curtat intens de națională, iar Răzvan Burleanu a suspendat toate discuțiile cu alți selecționeri până la răspunsul lui Petrescu, care va veni pe 20 decembrie.

Valeriu Iftime, patronul celor de la FC Botoșani, are motivele lui pentru care crede că Petrescu ar fi soluția ideală pentru banca tehnică a naționalei.

Valeriu Iftime, despre interesul FRF pentru Dan Petrescu

De asemenea, acesta crede că CFR, chiar și fără Petrescu, este cea mai puternică echipă din România în acest sezon.

CFR câștigă titlul. Dacă Dan Petrescu pleacă și va veni tot unul de nivelul dânsului, cred că CFR câștigă, nu are cine altcineva să câștige, poate FCSB-ulîși intră în rol mai serios.

Cea mai bună soluție a noastră este să ajungă Dan Petrescu la națională. Dan Petrescu și Boloni sunt cele mai bune soluții pentru națională. Dacă Dan Petrescu acceptă, sau dacă ar fi venit Boloni, există o șanse clară ca fotbalul românesc să revină. 

Nu ar băga nimeni capul în ghilotină. Nu or să ne mai bată Georgia, Insulele Feroe sau  ”Tanganica””, a spus Valeriu Iftime, în exclusivitate pentru www.sport.ro și PRO TV.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!