Razvan Burleanu Dumitru Dragomir Nationala

Când va fi anunțat următorul selecționer? "Nostradamus" Dragomir știe planul lui Răzvan Burleanu

Mirel Rădoi a renunțat la postul de selecționer, iar FRF face eforturi disperate pentru a-l înlocui.

Iosif Pintilie
Data publicarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 08:36
Data actualizarii: Vineri 10 Decembrie 2021, 08:20

Adrian Mutu și Dan Petrescu sunt variantele Federației, după ce Gheorghe Hagi și Răzvan Lucescu au refuzat postul. Adrian Mutu ar fi ajuns la un acord cu FRF, însă oficialii de la Casa Fotbalului așteaptă și un răspuns de la Dan Petrescu, înainte de a face un anunț oficial.

Nostradamus Dragomir știe tot

Dumitru Dragomir, fostul șef al LPF, a anunțat că Burleanu plănuiește ca noul selecționer să fie anunțat până de Crăciun, astfel încât acesta să înceapă treaba de la începutu anului 2022.

Federația Română de Fotbal o să anunțe până în Crăciun antrenorul echipei naționale. Nu vreau să dezvălui acum. E și Mutu! Nu e 100% el. Imediat îți dai seama cine e. Până pe 20-22 decembrie o să fie anunțat noul selecționer al echipei naționale a României.

Nu știu (n.r. despre Răzvan Lucescu). Se supără cel care mi-a spus, își dă seama FRF că a transpirat treaba, iar după nu mai aflu amănunte. Asta e bombă! Nu e surprinzător numele. Este un antrenor bun și serios. Reține! În câteva zile se anunță antrenorul echipei naționale”, a spus Dumitru Dragomir, la ProSport.

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies