Alin Tosca Echipa Nationala Romania Nationala

"Ai visat acest gol?" Alin Toșca a răspuns prompt

Meciul României cu Macedonia de Nord va fi miercuri, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 06 Septembrie 2021, 16:50
Data actualizarii: Luni 06 Septembrie 2021, 16:57

România a înregistrat a doua victorie consecutivă în preliminariile lunii septembrie. După succesul cu Islanda, 2-0, tricolorii au învins și Liechtenstein, la același scor, și au urcat pe poziția a treia în clasamentul Grupei J de calificare la Campionatul Mondial din 2022. 

Alin Toșca, care a marcat primul gol în meciul de duminică-seară, a mărturisit că înaintea partidei decisive cu Macedonia de Nord, de miercuri, de la 21:45, în direct la PRO TV și LIVE VIDEO pe www.sport.ro, tot lotul are o energie pozitivă și este determinat să câștige la Skopje. 

  • „Avem nevoie de această energie pozitivă!” Alin Toșca descrie atmosfera din cadrul echipei naționale

Toșca: „Am simțit o descătușare”
 

„Nu am visat neapărat (n.r.: la primul gol pentru națională), pentru mine nu este obiectivul principal acela de a marca gol. Important e să îmi fac treaba cât mai bine și să îmi ajut echipa. 

Am simțit o descătușare, toți știam cât este de important să marcăm cât mai repede în acest meci. 

La acest meci cu Liechtenstein noi am pregătit acest lucru. Știam că acolo putem crea superioritate și avem mai multe spații. Ei s-au închis foarte bine în centru și nu aveam pe unde să trecem. 

Eu cred că în acest moment avem un entuziasm benefic pentru meciul cu Macedonia, avem nevoie de această energie pozitivă. Trebuie să fim foarte echilibrați și să ținem cont de indicațiile antrenorului, doar așa putem învinge”, a declarat Alin Toșca pentru contul oficial de YouTube al FRF. 

Clasamentul Grupei J după cinci meciuri

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!