Marius Sumudica nu a putut conta pe Maxim si Tosca dupa meciurile Romaniei! "Au venit daramati, storsi din punct de vedere fizic!" Pe cine da vina antrenorul

Marius Sumudica Alexandru Maxim Alin Tosca Gaziantep Romania Stranieri Marius Sumudica nu a putut conta pe Maxim si Tosca dupa meciurile Romaniei! "Au venit daramati, storsi din punct de vedere fizic!" Pe cine da vina antrenorul
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 22:18
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 22:21

Marius Sumudica a vorbit despre jucatorii romani de la Gaziantep.

Antrenorul a spus ca minutele pe care le-au jucat Maxim si Tosca la echipa nationala i-au afectat fizic destul de mult. Sumudica este de parere ca gazonul greu de pe Arena Nationala i-a obosit suplimentar pe fotbalisti. 

"Am o relatie speciala cu Maxim. Fizic, mi-a venit daramat, terminat (n.r. dupa meciurile echipei nationale). L-am pierdut pe Maxim pentru inceputul asta de campionat. A jucat doua meciuri de 90 de minute la nationala, in trei zile.

A facut efort, a fost si entuziasmul ala de dupa meci. E greu de gestionat entuziasmul. Daca tu nu te debarasezi de el repede, nu vei face nimic urmatoarea perioada.

Maxim a venit stors, fizic in primul rand. Cu Galata l-am fortat, la pauza simtea ceva, n-a vrut sa fie schimbat. Dupa 15 minute mi-a facut semn ca e foarte incarcat. Gazonul din Romania l-a terminat, atat pe el, cat si pe Tosca.

Pe Tosca nici n-am putut sa-l folosesc, ca era incarcat pe musculatura. Dar Maxim e un jucator special, deosebit. Acum si-a revenit, se antreneaza normal. Cu siguranta, amandoi vor fi in plenitudinea fortelor in curand", a declarat Marius Sumudica, potrivit DigiSport. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!