Stranieri

Marius Sumudica nu a putut conta pe Maxim si Tosca dupa meciurile Romaniei! "Au venit daramati, storsi din punct de vedere fizic!" Pe cine da vina antrenorul

Marius Sumudica a vorbit despre jucatorii romani de la Gaziantep.

SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 22:18
Data actualizarii: Miercuri 23 Septembrie 2020, 22:21

Antrenorul a spus ca minutele pe care le-au jucat Maxim si Tosca la echipa nationala i-au afectat fizic destul de mult. Sumudica este de parere ca gazonul greu de pe Arena Nationala i-a obosit suplimentar pe fotbalisti. 

"Am o relatie speciala cu Maxim. Fizic, mi-a venit daramat, terminat (n.r. dupa meciurile echipei nationale). L-am pierdut pe Maxim pentru inceputul asta de campionat. A jucat doua meciuri de 90 de minute la nationala, in trei zile.

A facut efort, a fost si entuziasmul ala de dupa meci. E greu de gestionat entuziasmul. Daca tu nu te debarasezi de el repede, nu vei face nimic urmatoarea perioada.

Maxim a venit stors, fizic in primul rand. Cu Galata l-am fortat, la pauza simtea ceva, n-a vrut sa fie schimbat. Dupa 15 minute mi-a facut semn ca e foarte incarcat. Gazonul din Romania l-a terminat, atat pe el, cat si pe Tosca.

Pe Tosca nici n-am putut sa-l folosesc, ca era incarcat pe musculatura. Dar Maxim e un jucator special, deosebit. Acum si-a revenit, se antreneaza normal. Cu siguranta, amandoi vor fi in plenitudinea fortelor in curand", a declarat Marius Sumudica, potrivit DigiSport. 

Modifică setările cookies