"Trebuia sa fie atent la ce i-a pus Dica in pahar!" :)) Reactia GENIALA a lui Dani Coman dupa ce selectionerul Radoi s-a infectat cu Covid-19

Romania - Macedonia de Nord se vede IN DIRECT pe PRO TV si www.sport.ro joi, 25 martie de la 21:45!

Mirel Radoi a fost testat pozitiv cu Covid-19 si va lipsi in primul meci al nationalei din preliminariile Campionatului Mondial. Dani Coman a comentat la finalul meciului dintre Astra si Botosani despre convocarea lui David Lazar la nationala Romaniei, dar si infectarea selectionerului, pe baza careia a facut o gluma.

"Lazar are continuitate, dar si Nita are continuitate, a jucat meci de meci. Sunt doi portari care dau incredere echipei nationale, de valoare si indiferent care va apara, o va face foarte bine.

Toate meciurile sunt importante. Nu conteaza ca jucam cu Germania sau cu orice alta echipa, nu conteaza ce adversar avem, trebuie sa jucam cu gandul la victorie.

Avem doi antrenori tineri, doi fosti mari fotbalisti, ma bucur ca avem asa selectioneri, am incredere in ei si sunt sigur ca vom avea rezultatele dorite.

Este greu pentru echipa fara Radoi, dar trebuia sa fie atent la Nicolae Dica, ce i-a pus in pahar!", a concluzionat Dani Coman razand.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Criza din Guvern a luat sfârșit. Coaliția are un nou acord, ministrul Sănătăţii va fi anunţat miercuri
BRAT
Modifică setările cookies