Dica, PREGATIT sa il inlocuiasca pe Radoi! "Mi-am asumat! Presiune mare a fost mereu pe mine!"

dica coronavirus Echipa Nationala radoi Nationala Dica, PREGATIT sa il inlocuiasca pe Radoi! "Mi-am asumat! Presiune mare a fost mereu pe mine!"
SPORT.RO
Data publicarii: Miercuri 17 Martie 2021, 21:51
Data actualizarii: Joi 18 Martie 2021, 02:06

Mirel Radoi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus. 

Nationala s-a lovit de o problema mare chiar inaintea meciurilor de la sfarsitul lunii martie, unde tricolorii vor debuta  in preliminariile pentru Cupa Mondiala din 2022. Radoi a fost testat pozitiv cu noul coronavirus si va lipsi de pe banca Romaniei la primul meci, cel contra Macedoniei de Nord.

Daca Radoi nu se va vindeca pana la meciul din 25 martie, tricolorii vor fi condusi de secundul lui, Nicolae Dica, si staff-ul echipei. 

"Are virusul dar nu stie de cand. Este ok, se simte bine. Nu are simptome momentan deloc. Este o perioada mai asa dar va face un test si dupa vom vedea. Daca va avea doua teste negative va putea sa vina la echipa nationala. Poate sa stea la meciul cu Macedonia pe banca dar doar sa aiba 2 teste negative consecutive. Eu si staff-ul vom conduce echipa, asa este normal. 

Presiune mare a fost mereu pe mine, cand am venit langa Mirel am stiu ce ma asteapta si mereu mi-am asumat. Cand am avut rezultate negative si eu am raspuns. Vom comunica cu Mirel zi de zi, nu se pune problema. Intr-adevar cand este Mirel acolo e altceva, noi speram ca acest lucru, faptul ca lipseste, sa se simta cat mai putin", a declarat Dica la TelekomSport. 

Radoi a fost imunizat cu vaccinul Pfizer si urma sa primeasca rapelul peste cateva zile. 

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!