Dani Coman a dat cărțile pe față după ce a semnat cu FC Argeș: "Nu am avut nicio ofertă de la Rapid"

Dani Coman FC Arges Fotbal intern Dani Coman
SPORT.RO
Data publicarii: Sambata 01 Iunie 2024, 19:42
Data actualizarii: Sambata 01 Iunie 2024, 19:42

Dorit de fani la Rapid, alături de Marius Șumudică, Dani Coman a semnat în cele din urmă cu FC Argeș, echipă din liga secundă.

Noul președinte al divizionarei secunde a dezvăluit că nu a primit nicio ofertă de la Rapid și punctat faptul că doar timpul va dezvălui dacă oficialii clubului din Giulești au procedat corect.

Coman nu a ratat ocazia să trimită și câteva săgeți subtile către conducerea oficialii giuleșteni, susținând că se îndoiește că aceștia au luat cele mai înțelepte decizii în privința ultimelor modificări de pe banca tehnică (aducerea lui Neli Lennon).

Coman: "Identitatea se va pierde!"

"Nu aş vrea să vorbesc prea mult despre Rapid, desi aş avea acest drept, pentru că eu am jucat pentru acel club. Atât timp cât dispar rapidiştii din organigrama clubului, eu zic că identitatea, uşor, uşor, se va pierde sau poate chiar asta se doreşte.

Pentru mine şi pentru suporterii Rapidului, cel mai bine şi cel mai frumos era ca antrenor să fie Şumudică. La Rapid este mai important să dai o bară frumoasă, decât un gol cu capul, dar mai bine mă opresc. Aş avea atât de multe lucruri de spus, dar prefer să mă abţin, să le acordăm timp şi să vedem dacă au luat deciziile cele mai înţelepte, deşi eu mă îndoiesc.

Nu am avut nicio ofertă de la Rapid, să nu se înţeleagă greşit. Am discutat cu alte trei cluburi din prima ligă", a spus Dani Coman, potrivit Orangesport.

Dani Coman și-a început cariera de conducător la Astra Giurgiu, club la care a lucrat în perioada 2015-2021 și alături de care a câștigat titlul de campion al României. Ulterior, fostul goalkeeper a fost președinte în două mandate la FC Hermannstadt (2021-2022 și 2023-2024).

ARTICOLE PE SUBIECT
Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!