Echipa Nationala fc voluntari Gabi Tamas Mirel Radoi Nationala

Tamas i-a luat apararea lui Radoi dupa infrangerile nationalei: "Sa-l punem pe Guardiola sa vedem daca face mai mult!"

Gabi Tamas a vorbit dupa infrangerea echipei sale cu Chindia despre situatia de la echipa nationala.

SPORT.RO
Data publicarii: Luni 05 Aprilie 2021, 23:46
Data actualizarii: Luni 05 Aprilie 2021, 23:52

Dupa infrangerea din Armenia mai multi oameni de fotbal i-au cerut demisia lui Mirel Radoi si chiar selectionerul insusi a declarat ca ia in calcul aceasta varianta.

Tamas, care a jucat 67 de meciuri pentru Romania si a marcat 3 goluri, a spus insa ca nu la selectioner e probleme ci la valoarea jucatorilor si ca nici cei mai mari antrenori ai lumii nu ar face mai mult decat Radoi in aceasta situatie.

"Hai sa-l punem pe Guardiola si sa vedem daca facem mai mult decat a facut Radoi. Jucatorii tot aia sunt, asta e selectia, au venit cei mai in forma jucatori la nationala. Sa nu mai dam vina pe antrenor. E greu pentru antrenor, pentru ca ii cheama de la echipele de club, unde joaca altfel.

Nu v-ati gandit ca asta e nivelul jucatorilor chemati? Criticam, criticam, hai sa-i ajutam, sa-i incurajam. La alte echipe nationale nu se intampla? Sa fim alaturi de ei.

Vad critici peste critici, ca Radoi e de vina, a jucat Radoi? Puneti-l pe Guardiola sau pe cel mai bun antrenor din lume sa-i antreneze. Asta e nivelul, astia suntem, astia vor veni in continuare la nationala.

Calificarea se joaca in continuare. Macedonia cum a batut? Ce, noi nu putem sa-i batem pe nemti? Sa nu ne mai facem calcule, sa mergem sa castigam orice meci, apoi tragi linie si vezi unde esti. Dar sa-i dam credit antrenorului. Asta a fost selectia, punct. Altii de unde sa vina", a spus fundasul central de 37 de ani.

Modifică setările cookies