Marti 11 Septembrie 2018, 21:10

STRIGATUL unei generatii! Jucatorii lui Radoi au declansat NEBUNIA pe teren, imediat dupa victoria cu Bosnia | VIDEO

Romania - Bosnia 2-0 | VIDEO REZUMAT

Urmareste Sport.ro pe Instagram: cele mai tari imagini din sport!

Lituania - Romania, 11 octombrie, 21:45. Romania - Serbia, 16 octombrie, 16:00 - LIVE LA PROTV! Nationala de tineret, spre EURO: Romania - Tara Galilor, 12 octombrie, 19:00 la PROX!

Romania a obtinut o noua victorie imensa dupa succesul din Portugalia! Elevii lui Radoi au castigat si meciul cu Bosnia, de la Ovidiu, scor 2-0, si sunt in proportie de 99% calificati la Campionatul European din 2019.

Romania mai are nevoie de 4 puncte din meciurile cu Tara Galilor si Liechtenstein, ambele partide pe teren propriu, pentru a fi matematic calificat. O misiune usoara pentru echipa lui Radoi tinand cont de parcursul de pana acum al "tricolorilor mici", dar si de valoarea adversarilor.

Dupa meciul cu Bosnia, jucatorii lui Radoi au declansat sarbatoarea pe teren si s-au bucurat pentru ceea ce se prefigureaza a fi o calificare istorica. De 20 de ani, Romania nu a mai fost la Campionat European.Pentru câteva sute de euro lunar, româncele devin ”slugi” pe viață și pierd totul. ”Sora mea a murit înaintea babei”