Romania - Bosnia Denis Alibec Ionel Ganea Nations League Nationala

Fotbalistul remarcat de Ionel Ganea în România - Bosnia 4-1: „Mi-a dat senzația că și-a dorit să câștige”

Ionel Ganea precizat că Denis Alibec l-a impresionat mult și a evidențiat motivul pentru care s-a întâmplat acest lucru.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 15:25
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 15:23

Denis Alibec s-a transferat în perioada de mercato recent încheiată la Farul Constanța, după aventura sa cu Kayserispor, unde a fost împrumutat pentru o jumătate de sezon în Grecia la Atromitos Athen.

Întrebat despre jucătorul care l-a impresionat cel mai mult, Ionel Ganea nu a ezitat și a oferit un răspuns simplu: Denis Alibec. Fostul internațional a specificat motivul pentru care l-a simțit pe atacant mai bine decât pe ceilalți.

Ganea: „Și-a dorit enorm să câștige”

„Mi-a plăcut Alibec, s-a zbătut, a alergat mult, chiar mi-a dat senzația că și-a dorit enorm să câștige.”, au fost cuvintele lui Ionel Ganea, potrivit GSP.ro.

  • Alibec a evoluat în 23 de selecții la reprezentativa României și a reușit să marcheze în două situații

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!