Romania - Bosnia Ionel Ganea Nations League Nationala Ionel Ganea

Ionel Ganea, verdict dur după ce România a retrogradat în Liga C. Pe cine vede antrenor și ce a spus despre Edi Iordănescu

Ionel Ganea a vorbit despre Edi Iordănescu după rezultatele slabe pe care le-a înregistrat la cârma naționalei României de fotbal.

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 27 Septembrie 2022, 15:11
Data actualizarii: Marti 27 Septembrie 2022, 15:11

România a câștigat cu Bosnia, scor 4-1, dar a pierdut la alt capitol. "Tricolorii" au retrogradat în Liga C, fiind ultimii din grupă. 

Ionel Ganea, fost internațional român care a câștigat două titluri de campion cu Rapid (98/99) și Dinamo (06/07), a avut un verdict dur la adresa lui Edi Iordănescu și a evidențiat faptul că naționalei i-ar trebui un selecționer precum Victor Pițurcă sau Laszlo Boloni.

Ganea: „E cel mai slab antrenor din istoria naționalei” 

„Cam așa zic și eu, da, trebuia să plece mai devreme. Rezultatele nu-l ajută și nu-l recomandă pe Edi. Personal, n-am nimic cu el, să nu se supere, dar, dacă faci o analiză, vezi că e cel mai slab antrenor din istoria naționalei! 

Unul cu experiență (n.r. înlocuitor pentru Edi Iordănescu), cum nu prea am mai avut în ultimul timp, ca Boloni, Pițurcă, antrenori care au confirmat, cu rezultate, cam asta aș alege.”, au fost cuvintele lui Ionel Ganea, potrivit GSP.ro.

România - Bosnia 4-1

Dennis Man a deblocat tabela în minutul 38, după pasa excelentă dată de Bancu. Pușcaș a majorat diferența în minutul 73, în urma assistului aceluiași jucător.

Dzeko a redus diferența în minutul 77, însă Rațiu a înscris golul trei al "tricolorilor" la două minute distanță, iar Pușcaș a închis tabela la 4-1 în minutul 86.

Chiar dacă a câștigat cu Bosnia și Herțegovina, naționala a retrogradat în Liga C din Nations League, după rezultatele slabe din iunie, când au fost bătuți de Muntenegru în două rânduri (0-3 / 0-2).

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!