Radoi, prins in off-side la flash-interviu :) "Nu esti la fel de ragusit precum Contra!" Raspunsul IMEDIAT si mesajul pentru selectionerul nationalei mari

Romania - Bosnia 2-0 | VIDEO REZUMAT

Nationala de tineret este ca si calificata la Campionatul European de anul viitor dupa 2-0 cu Bosnia. "Tricolorii mici" mai au doua meciuri, cu Tara Galilor si Liechtenstein, ambele pe teren propriu, iar victoriile stau la indemana echipei tinand cont si de parcursul de pana acum, dar si de valoarea adversarilor.

Mirel Radoi a tinut sa-si felicite jucatorii, insa avertizeaza ca nu s-a obtinut inca matematic calificarea, iar jucatorii trebuie sa ramana concentrati.

"Felicitarile le merita jucatorii. Toata munca depusa pana acum e doar meritul lor. Pare usor si rezultatul si jocul, din afara terenului. De pe teren se traieste mult mai intens. Dar asta sa fie ultima noastra problema. Sa ne facem noi probleme pentru emotiile de pe banca. Cred ca scouterii au vazut 14 jucatori, plus pe cei de pe banca. Ma bucur pentru Ianis, dar ma bucur pentru toti jucatorii", a declarat Mirel Radoi pentru ProTV.

Radoi a fost putin prins in "off-side" de remarca reporterului Pro TV care a sesizat ca selectionerul "tineretului" nu este la fel de ragusit precum Cosmin Contra dupa meciul cu Serbia. "Inseamna ca noi facem lucrurile mai bine", a fost prima reactie a lui Radoi care si-a dat imediat seama ce a spus si a incercat sa se replieze.

"Asta inseamna ca traiesc mai usor meciul, ca echipa mea face lucrurile mai in regula decat la echipa mare. Glumesc. Pe banca nu poti sa nu traiesti meciul. Sper sa stau din ce in ce mai prost cu vocea, asta inseamna ca ne castigam meciurile.

A fost o idee comuna (n.red. venirea selectionerul Cosmin Contra in vestiar inainte de meci). Ne-am bucurat pentru mesajul lui, a fost unul foarte scurt. Ne-a felicitat pentru meciul cu Portugalia si ne-a urat succes pentru meciul cu Bosnia. Si cred ca jucatorii au simtit-o pentru ca urmatorul pas pentru ei e echipa nationala mare", a mai declarat Radoi.

Alashkert - FCSB, in turul 2 al UEFA Europa League, se vede joia viitoare, de la 20:00, IN DIRECT la ProTVVIDEO PROTVPLUS.RO

BRAT