Pustii-minune ai Craiovei vor sa dea LOVITURA la Campionatul European U21: "Cu gandul asta mergem acolo!" Marele regret al fotbalistilor Universitatii

Stefan Vladoiu si George Cimpanu au fost convocati de Adrian Mutu pentru Campionatul European U21.

SPORT.RO
Data publicarii: Vineri 19 Martie 2021, 12:57
Data actualizarii: Vineri 19 Martie 2021, 13:52

Vladoiu, fundas dreapta de 22 de ani care a avut evolutii foarte apreciate in acest sezon pentru echipa din Banie, a explicat ce inseamna pentru el aceasta convocare, dar si cum percepe faptul ca meciurile de la acest turneu final se vor juca fara spectatori.

"M-am bucurat foarte mult pentru ca imi doream foarte mult sa fiu acolo si sper sa nu il dezamagesc pe dansul. E un vis devenit realitate. O sa dau tot ce tine de mine.

Daca tinem minte si la precedenta editie a fost la fel, cu Anglia, cu Franta si am facut o figura destul de frumoasa. Cu gandul asta mergem si noi acolo. 

Conteaza foarte mult ca meciurile se joaca fara spectatori, pentru ca pe ei i-a ajutat foarte mult in Italia ca au avut atat de multi suporteri in tribune si cred ca asta a fost un factor foarte important pentru rezultatul bun pe care l-au facut acolo.

Nu mi-e teama, e o provocare pentru fiecare, pentru ca acolo ne vom da seama de nivelul la care suntem", a spus Vladoiu inainte de plecarea la lotul nationalei U21.

De asemenea, si George Cimpanu a analizat sansele nationalei lui Mutu de a repeta performanta echipei antrenate de Radoi in 2019. De asemenea, si mijlocasul de banda al Craiovei a spus ca este o mare pierdere faptul meciurile se vor juca fara spectatori.

"Ma bucur foarte mult ca mister a decis sa fac parte din lotul U21 si sper sa mergem acolo si sa facem o figura frumoasa. Mergem acolo cu gandul sa trecem mai departe, sa iesim din grupe si sa facem o impresie la fel de buna ca si cea de anul trecut.

Normal ca ne motiveaza. Suntem un grup foarte unit, ne cunoastem foarte bine si eu spun ca este ok.Noi mergem increzatori si sper sa facem o figura frumoasa. Pentru orice fotbalist este ceva unic sa iti reprezinti tara la un Campionat European.

Normal ca va fi un dezavantaj (ca se va juca fara spectatori). Cu siguranta, daca s-ar fi jucat cu spectatori ar fi fost plin de romani si normal ca ne ajuta foarte mult acest lucru.

Normal ca sunt emotii, imi reprezint tara, abia astept sa merg acolo si sper sa o fac cat mai bine. Inca nu am apucat sa ne uitam la adversari, dar stim foarte bine ca Germania, Olanda si Ungaria au echipe foarte puternice si trebuie sa mergem acolo montati si sa castigam fiecare meci", a spus George Cimpanu.

CITESTE SI

Modifică setările cookies