Veste URIASA pentru fanii lui Dinamo! Ministrul Sportului a dezvaluit unde se va construi noul stadion din Stefan cel Mare

Veste URIASA pentru fanii lui Dinamo! Ministrul Sportului a dezvaluit unde se va construi noul stadion din Stefan cel Mare

Eduard Novak a dat noi detalii despre constructia noului stadion al lui Dinamo.

Au existat foarte multe discutii legate de faptul ca actuala arena nu ar putea fi demolata, iar noul stadion ar urma sa se construiasca pe locul velodromului din Stefan cel Mare.

Ministerul Tineretului si Sportului a dezvaluit insa ca a avut o discutie cu George Cosac, vicepresedintele CS Dinamo, in urma careia s-a stabilit ca noul stadion sa fie construit pe locul actualei arene din Stefan cel Mare.

"Stadionul nou va fi construit pe locul actualei arene. Stiu ca va fi construit, am vorbit cu domnul Cosac. Velodromul ar trebui demolat si contruit unul nou, dar e o picatura intr-un ocean", a spus Eduard Novak la DigiSport.

Compania Nationala de Investitii a explicat care este stadiul in care se afla proiectul si care sunt impedimentele in calea constructiei stadionului care initial ar fi trebuit sa fie gata pentru EURO 2020.

"CNI a demarat procedura de achizitie publica pentru elaborarea studiului de prefezabilitate si a studiului de fezabilitate si a fost semnat contractul cu societatea declarata castigatoare.

Dat fiind faptul ca pe amplasamentul actualului stadion exista probleme de natura juridica care la acest moment fac imposibila predarea obiectivului de invesitii catre CNI SA in vederea realizarii acestuia, nu se poate emite ordinul de incepere a lucrarilor pentru elaborarea studiului de prefezabilitate si a studiului de fezabilitate.

CNI, alaturi de toti factorii implicati in derularea lucrarilor pentru acest proiect va depune toate eforturile astfel incat aceasta investitie sa se materializeze, insa acest lucru va fi posibil numai dupa clarificarea de catre CS Dinamo a aspectelor de natura tehnica si juridica", a transmis CNI potrivit sursei citate.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Surse: Voiculescu s-a autopropus ca ministru al Sănătății, dar a fost ignorat de colegi
BRAT
Modifică setările cookies