Magie totala! Golul a la Maradona care l-a uimit si pe Hagi! Pustiul care a fost la academia Barcelonei a facut senzatie la nationala U16 a Romaniei

Nationala U16 a Romaniei a jucat un meci test impotriva Republicii Moldova U16. 

SPORT.RO
Data publicarii: Marti 11 Mai 2021, 15:46
Data actualizarii: Marti 11 Mai 2021, 15:47

Echipa Romaniei a castigat cu 2-0 meciul cu Republica Moldova U16, iar toti ochii au fost pe pustiul care a reusit sa inscrie dupa o cursa incredibila, in care depasit fara probleme adversarii, amintind de stilul lui Maradona. 

Enes Sali este jucatorul care a uimit pe toata lumea cu reusita sa din minutul 75. Tanarul jucator are doar 15 ani, iar pana la varsta de 11 ani a evoluat pentru un club semi-profesionist din Canada. Sali a fost remarcat de scouterii Barcelonei si a fost chemat la La Masia, acolo unde a petrecut un an din cauza unor probleme pe care Barcelona le-a avut cu FIFA. 

Tatal fotbalistului a decis sa il aduca la Academia lui Hagi, care s-a aratat fascinat de calitatile tanarului jucator, care a debutat pentru nationala U16 in luna martie, in meciul cu Serbia. 

Sali evolueaza pentru echipa U17 a Viitorului, acolo unde a bifat 12 meciuri, in care a inscris 6 goluri si a oferit si 6 pase decisive. 

Modifică setările cookies