"Ii va fi greu sa ignore o oferta!" Ianis Hagi, ca si plecat de la Rangers! Anuntul facut de un fost castigator al Ghetei de Aur

"Ii va fi greu sa ignore o oferta!" Ianis Hagi, ca si plecat de la Rangers! Anuntul facut de un fost castigator al Ghetei de Aur

Fotbalistul roman se afla in Scotia de un an si jumatate, insa este foarte probabil sa plece.

Cel mai bun pasator din campionatul scotian, cu 10 assist-uri, Ianis Hagi pare ca e pregatit sa faca pasul catre un campionat mai puternic, iar cea mai interesata echipa, conform presei, este Lazio. Un fost castigator al Ghetei de Aur, Kevin Philips, e convins ca in cazul unei oferte, romanul nu va ezita si se va transfera de la Rangers.

"Chiar daca a declarat mereu ca se simte foarte bine la Rangers, cred ca lui Ianis ii va fi greu sa ignore o oferta de la asemenea cluburi din Europa. Va fi o decizie complicata si pentru jucator si pentru Steven Gerrard dupa ce se incheie acest sezon. Dar nu m-ar surprinde deloc daca el va ajunge la una din aceste grupari europene", a declarat Kevin Philips pentru Football Insider.

O alta grupare importanta din Europa care s-a interesat de Hagi este si Sevilla, acolo unde activeaza unul dintre cei mai buni directori sportivi din lume, Monchi, recunoscut pentru faptul ca are "ochi" la jucatorii talentati, pe care clubul spaniol ii dezvolta si le oferta o platforma spre granzi.

FULLSCREEN
Galerie Foto
  • /

VIDEO PROTVPLUS.RO

Bucureștiul se pregătește de noi măsuri de relaxare. Se vor putea organiza concerte cu 300 de oameni
BRAT
Modifică setările cookies