VIDEO ”Enes Sali with the Rocket”! Perla lui Gheorghe Hagi este golgheter în Liga 3 din America de Nord

Enes Sali FC Dallas Gheorghe Hagi MLS Next Pro North Texas SC Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Duminica 23 Iunie 2024, 17:48
Data actualizarii: Duminica 23 Iunie 2024, 17:50

Cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României nu a jucat încă în MLS pentru FC Dallas.

Cu Enes Sali din nou marcator și pasator decisiv, North Texas SC (satelitul lui FC Dallas) a câștigat meciul din MLS Next Pro cu Austin FC 2, în liga a treia nord-americană, 3-3 după 90 de minute și 5-3 la loviturile de departajare.

Sali a deschis scorul în minutul 12, prilej pentru texani să posteze cu litere mari ”ENES SALI WITH THE ROCKET!!”, apoi a oferit pasa decisivă la golul al doilea al echipei sale.

A fost al patrulea gol al sezonulului pentru ”perla” lui Gheorghe Hagi, care încă își așteaptă debutul oficial în MLS, acolo unde FC Dallas nu se bazează deloc pe serviciile lui.

Enes Sali, cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României, nu mai prinde însă nici măcar banca de rezerve la FC Dallas, pentru care încă nu a jucat vreun meci oficial, deși a ajuns în MLS din luna ianuarie.

El a fost transferat de la Farul Constanța, clubul lui Gheorghe Hagi, la clubul american pentru o sumă de aproximativ 3 milioane de euro.

După 13 meciuri jucate, North Texas SC este pe locul 2 în Grupa B a campionatului MLS Next Pro, la egalitate de puncte cu liderul St. Louis II.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!