Ianis Hagi Juan Mata Lazio Manchester United rangers Italia

Lazio a gasit alternativa la transferul lui Ianis Hagi! Italienii vor sa aduca un super jucator de la Manchester United

Ianis Hagi este dorit de Lazio, insa transferul ar putea fi amanat.

Alecu Mihai
Data publicarii: Miercuri 05 Mai 2021, 14:12
Data actualizarii: Miercuri 05 Mai 2021, 14:33

Dupa ce s-a vorbit in ultimul timp de interesul lui Lazio pentru fotbalist roman al lui Rangers, jurnalistii italieni anunta ca echipa lui Simone Inzaghi vrea sa dea o lovitura pe piata transferurilor si a pus ochii pe jucatorul lui Manchester United, Juan Mata, al carui contract expira in aceasta vara.

Pentru Hagi asta ar putea insemna ca transferul in Italia ar pica, avand in vedere ca este un jucator cu aceleasi calitati ca si cel al lui Manchester United, iar efortul financiar al lui Lazio s-ar indrepta catre salariul spaniolului si nu catre suma de transfer pentru fotbalistul lui Rangers.

  • Jurnalistii italieni fac un anunt de ultima ora! Lazio a gasit alternativa in cazul in care nu va reusi sa-l transfere pe Ianis Hagi! Jucatorul lui United e dorit in Italia

Italienii ar vrea sa-i ofere un contract pentru urmatoarele doua sezoane si un salariu de 5 milioane de euro pe an. Ramane de vazut cum va decurge aceasta fereastra de transferuri, insa un lucru este cert, Ianis Hagi nu duce lipsa de oferte si ar putea sa paraseasca campionatul scotian.

Modifică setările cookies