VIDEO Enes Sali a dat gol și a fost schimbat imediat! Duel inedit cu puștiul român de 16 ani devenit campion continental cu naționala SUA

Enes Sali Luca Moisa MLS Next Pro North Texas SC Real Monarchs Stranieri
SPORT.RO
Data publicarii: Luni 01 Iulie 2024, 12:07
Data actualizarii: Luni 01 Iulie 2024, 12:16

Cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României nu a jucat încă în MLS pentru FC Dallas, dar este golgheter în Liga 3 din America de Nord.

Cu Enes Sali marcator din penalty în minutul 63 și schimbat imediat după gol, North Texas SC (satelitul lui FC Dallas) a câștigat cu 2-1 meciul disputat în noaptea de duminică spre luni din MLS Next Pro (liga a treia din America de Nord) cu Real Monarchs.

La Real Monarchs a jucat titular mijlocașul Luca Moisă, fotbalistul român prezentat în exclusivitate de Sport.ro și devenit campion continental de juniori cu naționala SUA.

De altfel, Luca Moisă a fost pasatorul decisiv la golul echipei sale, înscris de Beni Redzic (30), după care texanii au revenit și au obținut victoria prin reușitele lui Enes Sali și Isaiah Parker (78).

Pentru Sali a fost al cincilea gol al sezonulului la satelitul lui FC Dallas, dar ”perla” lui Gică Hagi încă își așteaptă debutul oficial în MLS, acolo unde clubul-mamă nu se bazează deloc pe serviciile lui.

Dallas a plătit 3 milioane de euro pentru Enes Sali

Enes Sali, cel mai tânăr debutant din istoria naționalei României, nu mai prinde însă nici măcar banca de rezerve la FC Dallas, pentru care încă nu a jucat vreun meci oficial, deși a ajuns în MLS din luna ianuarie.

El a fost transferat de la Farul Constanța, clubul lui Gheorghe Hagi, la clubul american pentru o sumă de aproximativ 3 milioane de euro.

Modifică setările cookies
Don’t miss out on our news and updates! Enable push notifications
Get notifications about important news!