Stranieri

EXCLUSIV: Negocieri de ultima ora pentru transferul lui Ianis Hagi! Ar fi o destinatie-soc

Dupa Sevilla si Lazio, un alt club intra la tratative pentru Ianis Hagi.

Abel Lorin
Data publicarii: Vineri 07 Mai 2021, 17:54
Data actualizarii: Sambata 08 Mai 2021, 00:36

Aflata la un pas de promovare, Bochum incearca sa-l aduca pe Ianis. Din informatiile www.sport.ro, echipa germana il vede pe Hagi Jr. capabil sa aduca echipa la nivelul urmator odata cu trecerea in Bundesliga.

Ianis Hagi, 22 de ani, a fost cumparat definitiv de Rangers de la Genk, dupa ce a convins in cele cateva luni de imprumut pe Ibrox.

  • BREAKING NEWS | EXCLUSIV: Negociri de ultima ora pentru transferul lui Ianis Hagi! Ar fi o destinatie-soc pentru Ianis

Ianis a castigat in acest sezon campionatul cu Rangers si a avut o contributie importanta la succesul echipei lui Gerrard.  Romanul a jucat de 28 de ori in campionat, a marcat de 6 ori si a dat nu mai putin de 9 pase decisive. Hagi are un gol si o pasa de gol si in cele 6 aparitii din Europa League. Mijlocasul ofensiv a mai prins doua meciuri in Cupa Ligii Scotiei si una in Cupa Scotiei.

Bochum e prima in liga a doua germana dupa 31 de etape, cu 60 de puncte. Are 7 lungimi peste locul 3, care trimite la baraj, cu 3 meciuri ramase de jucat. Echipa de pe 3, Kiel, are insa doua meciuri in minus si ar putea incurca lupta care parea terminata.

Cum arata clasamentul din Zweite

Modifică setările cookies