Contra, dupa eliminarea Romaniei: "Au pierdut o singura repriza cu Germania! Le-am transmis ce aveam de transmis!"

Romania U21 s-a oprit in semifinalele EURO U21. Germania a castigat pe final, scor 4-2. Nemtii au marcat golurile victoriei in minutele 90, respectiv 90+4.

Cosmin Contra, selectionerul nationalei mari, considera ca meciul din aceasta seara s-a decis in doua puncte. Primul dintre ele a fost la ultima faza a primei reprize, cand Puscas putea sa duca scorul la 3-1 chiar inainte de intrarea la vestiare, iar cel de-al doilea a fost reprezentat de factorul fizic si de capacitatea de efort.

Contra este de parere ca o mare parte dintre jucatorii lui Radoi vor face pasul la echipa nationala de seniori.

"Daca Puscas putea sa faca 3-1, alta era soarta jocului. Momentele psihologice au fost impotriva noastra. Le-am transmis ce am avut de transmis. La fel si Mirel. Au pierdut o singura repriza impotriva Germaniei, nu au pierdut ambele reprize. Trebuie imbunatatite anumite lucruri pe care le facem gresit. Spre exemplu, nemtii stau mai bine fizic. Dupa acest EURO pot sa faca pasul la echipa mare oricand. Sunt unii dintre ei care deja au jucat la nationala mare. Sper sa umplem si noi stadioanele cu o calificare la Campionatul European", a declarat Cosmin Contra la finalul partidei.

VIDEO PROTVPLUS.RO

Lista țărilor din „zona roșie” actualizată. Cei care vin din aceste zone nu stau în carantină dacă sunt vaccinaţi
BRAT
Modifică setările cookies